Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandreture på Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav

Vælg en etape på den 220 km lange Øhavssti

Øhavsstien er en af de mest afvekslende og smukke vandreruter i Danmark og blev anlagt for mere end 10 år siden. Stien blev etableret på små naturlige trampestier langs kyster, forbi herregårde, gennem ådale og i skov. Der blev også anlagt nye stier - og resultatet blev en af Danmarks mest fantastiske vandreområder.
 
Her er nogle af rutens højdepunkter: Charmerende købstæder som Faaborg, Svendborg, Marstal, Ærøskøbing og Rudkøbing. Slotsbyen Tranekær på Langeland, Valdemars Slot på Tåsinge, Syltemade Ådal, Svanninge Bakker, skovbryn i vandkanten, moser og overdrev.
 
Glæd dig til en helt særlig naturoplevelse - krydret med besøg i hyggelige byer - og overnatning hos venlige værtsfolk. Din bagage bliver kørt, mens du vandrer og der venter en opredt seng, når du kommer frem til næste overnatningssted.
 
Væg mellem flg. vandreture på Øhavsstien:
 
 
Sæson: Daglig afgang i perioden fra 1. april til 31. oktober.
Vandreferie i Toscana og Via Francígena

Vandreferie: Toscana og Via Francigena

Du kommer til at opleve det bedste Toscana har at byde på – og så lidt mere til! På denne tur har vi base to forskellige steder – vi overnatter i den charmerende bjerglandsby Corfino (4 nætter) og nær den kendte by San Gimignano (3 nætter). Hver dag tager vi på vandreture i Appenninerne og i De Apuanske Alper. Vi skal også vandre ad Via Francigena – pilgrimsruten, der fører til Rom. Endelig skal vi besøge den gamle romerske by Lucca på vores fridag.
 
I bjerglandsbyen Corfino overnatter vi på et hyggeligt hotel. Lidt udenfor San Gimignano bor vi på en skøn agriturismo med pool. Aftensmad er inkluderet 6 aftener.
 
Glæd dig til en vandreferie med fysisk udfoldelse om dagen og hvor du om aftenen nyder stemningen i byerne - og måske et glas vin på den lokale vinbar.
 
Vil du med? Turen er åben for tilmelding (begrænset antal pladser). 
 
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld