Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Irland: A pint of Guinness, folkemusik og vandring

Irland er en perle fyldt med fantastiske landskaber præget af barskt og blidt, af grønt og blåt. På en vandretur i Irland kommer du tæt på de gemytlige, gæstfrie og afslappede irer. Besøg en pub – her er tid til en snak og måske også irsk folkemusik.
 
Se de mange muligheder for vandring i Irland:  
 

Fællestur: The Wicklow Way (inkl. ophold i Dublin)

Fjernvandreruten Wicklow Way går gennem de skønne Wicklow Mountains i det østlige Irland – fra syd til nord. Ruten, der er 132 km i alt, var Irlands første fjernvandrerute (long-distance trail). Turen slutter med en fridag i Dublin.
 
Dato: 31. Juli - .7. august, pris kr. 8990
Tilmeld dig her.
 

På egen hånd: Wicklow Mountain (8 dage)

Du vandrer gennem de skønne Wicklow Mountains på Irlands østkyst. Du starter i det lavereliggende dyrkede landskab og arbejder dig opad til de højere bakker og bjerge.
 
Sæson: Start alle ugedage (1/3-31/10), pris kr. 5200
Tilmeld dig her.
 

Fællestur: Kerry, Beara og Dingle

På denne vandretur oplever vi tre enestående områder på Irlands vestkyst: Kerry og halvøerne Beara og Dingle. Glæd dig til at opleve den klipperige irske vestkyst og nyd fuglelivet.  
 
Dato: 9.-16. juni, pris kr. 9700
Tilmeld dig her.
 

På egen hånd: Dingle Way (8 dage)

Denne meget populære vandrerute ("long-distance trail") følger kysten af Dingle-halvøen i det sydvestlige Irland. Du kommer gennem små fiskerbyer, hvor irsk sprog og folkemusik lever i bedste velgående.
 
Sæson: Start alle ugedage (hele året), pris kr. 6500
Tilmeld dig her.

Vil du med, når vi vandrer til Æbelø?

Vi udbyder 4 dagsvandringer til Æbelø i sommeren 2020. Turen starter fra Nordfyns kyst. Vi går gennem lavt vand til Æbeløholm, via Brådet til vi kommer til Æbelø. Her vandrer vi øen rundt – og turen er i alt 14-15 km.
 
Æbelø har uberørt natur og en helt særlig geologi og på øen lever dådyrene og muflonerne – og måske er vi heldige og ser de imponerende havørne. Undervejs fortæller turlederen om naturen, historien og dyrelivet.
 
Datoer for ture med turleder:
Turene er åbne for tilmelding (begrænset antal pladser).
VI ØNSKER DIG EN GOD WEEKEEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld