Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Vil du med på fælles vandretur i sommerferien?

Sommeren igennem kan du deltage på fællesture. Turene ledes af en turleder. Vandreturene er udvalgt ud fra naturen. Du er sikker på at få uforglemmelige vandreoplevelser, god motion og sjovt samvær med andre, der også er vilde med vandring. 
 
Kan man rejse alene? Mindst halvdelen i en gruppe tilmelder sig alene - det er ikke sikkert, at ens venner har samme interesse - på en fællestur er man sammen på en hyggelig, sjov og uforpligtende måde - og nyder de fælles oplevelser. 
 
Vælg mellem disse ture i sommerferien: 
 
9.-16. juni    Irland    Kerry, Beara og Dingle    Sværhedsgrad 2    Kr. 9700
Irland - Kerry: Vi udforsker den smukke vestkyst og vandrer i tre af de flotteste områder: Kerry, Beara og Dingle. Vi bor et par nætter i hvert område. Glæd dig til at opleve ægte irsk natur og den hyggelige stemning i landsbyerne på kysten. Læs om turen her.
 
20.-24. juni    Sverige    Vätteren og Vadstena    Sværhedsgrad 2    Kr. 6500
Sverige - Vadstena: Turen går til Vadstena, hvor Hellige Birgitte grundlagde Birgittiner-ordenen – nær søen Vätteren. Vi vandrer også på Skåneleden, sejler på Götakanalen og besøger Sofiero Slot ved Helsingborg. Læs om turen her.
 
24. juni - 1. juli Spanien    Caminoen    Sværhedsgrad 2    Kr. 9050
Caminoen - pilgrimsruten: Vi vandrer de sidste 113 km til Santiago de Compostela. Vi følger den franske rute med start i Sarría. Dagsvandringerne er mellem 10 og 29,5 km. Turen er med fridag i Santiago – tag evt. til Finisterre på Atlanterhavskysten. Læs om turen her.
 
24. juni - 1. juli England Sydvestkysten, Exmoor og Devon Sværhedsgrad 1-2 Kr. 8650
England - Exmoor: På turen bor vi på en charmende kro midt i hjertet af Exmoor Nationalpark. Dagsvandringerne er mellem 12 og 18 km – nogle inde i landet og andre nær kysten. Vi vandrer med udsigt både over kysten og inde i landet. Læs om turen her.
 
25.-28. juni    Danmark    Hærvejsmarch    Sværhedsgrad 1-3   Kr. 3990
Danmark - Hærvejsmarch: På turen er du en del af den berømte march, som Viborg har arrangeret i mere end 50 år. Vi er en gruppe og bor på hotel i byen. Vi tager på vores egen vandretur dagen før marchen begynder og deltager også i selve marchen. Læs om turen her.
 
 3.-10. juli    Frankrig    Pyrenæerne    Sværhedsgrad 2-3 Kr. 9500 
Frankrig - Pyrenæerne: Med base i den charmerende og aktive bjergby Luchon skal vi hele ugen vandre i de omkringliggende bjerge – på grænsen mellem Frankrig og Spanien. Her er murmeldyr, gemser, kongeørne og lammegribbe. Læs om turen her.
 
13.-20. juli    Italien    Cinque Terre - de fem lande Sværhedsgrad 2 Kr. 9800
Italien - Cinque Terre: God mad, fantastiske vandreruter, pittoreske landsbyer og smukke udsigter. Alt det er rammen om turen, når vi i en uge vandrer i det kystnære område i regionen Ligurien. Vi bor i en af de fem byer. Husk badetøjet. Læs om turen her.
 
13.-22. juli    Skotland    The West Highland Way    Sværhedsgrad 3   Kr. 11300
Skotland - The West Highland Way: Vi vandrer gennem det skotske højland – ad den berømte vandrerute West Higland Way. Vi vandrer nordpå – forbi søer, bjerget Ben Nevis og til den hyggelige skotske højlandsby Fort William. Læs om turen her.
 
18.-25. juli    Norge    Hardangervidda - hytte til hytte Sværhedsgrad 3-4    Kr. 10500
Norge - Hardangervidda: På turen vandrer vi fra hytte-til-hytte over fjeldplateauet Hardangervidda – Norges største nationalpark. Der venter dig en enestående norsk fjeldoplevelse – i den imponerende natur. Turen er med fuld forplejning. Læs om turen her.
 
24.-31. juli    Italien    Dolomitterne - Val di Fassa   Sværhedsgrad 2    Kr. 10600
Italien - Dolomitterne: Vi vandrer på imponerende ruter i Dolomitterne – et paradis for vandrere. Hele ugen bor vi på hotel. Nogle dage sparer vi på kræfterne og tager liften op til det højalpine område og starter vores vandring der. Læs om turen her.
 
28. juli - 4. aug.     Italien    Toscana    Sværhedsgrad 2    Kr. 9400
Italien - Toscana: Turen foregår i det sydlige Toscana. Vi har base to steder – i den kendte middelalderby San Gimignano og i landsbyen Corfino. Vi skal vandre i bjergene, hvor der udvindes hvidt marmor – og nyde de lokale, traditionelle køkken. Læs om turen her.
 
31. juli - 7. aug.    Irland    The Wicklow Way    Sværhedsgrad 2   Kr. 8990
Irland - Wicklow Way: Vi vandrer den kendte fjernvandrerute Wicklow Way. Vandreturen foregår i det sydøstlige Irland – gennem Wicklow Mountains. Vi overnatter på små, charmerende overnatningssteder i landsbyer. Turen er inkl. fri dag i Dublin. Læs om turen her.
 
10.-17. aug.     Norge    Pilrgrimsleden til Trondheim    Sværhedsgrad 3    Kr. 10400
Norge - pilgrimsleden: Endemålet for vores vandring er domkirken i Trondheim. Før vi kommer dertil, vandrer vi i den smukkes Gudbrandsdal og på Dovrefjell. Vi har udvalgt de smukkeste strækninger af vandreruten. Læs om turen her.
 
13.-15. aug.      Danmark    Søhøjlandet  Sværhedsgrad 1-2   Kr. 3190
Danmark - Søhøjlandet: Turen er for dig, der vil forkæles – og vandre. Vi vandrer i det smukke Søhøjland og overnatter på kroer og hoteller, der tilbereder et gourmet-måltid til os – en lækker luksus efter en vandredag ved skov og sø. Læs om turen her.  
 
30. aug. - 7. sep    Frankrig    Mont Blanc    Sværhedsgrad 3-4   Kr. 11295
Frankrig - Mont Blanc: Vi vandrer den klassiske ruten rundt om Mont Blanc – gennem Frankrig, Schweiz og Italien. Vi overnatter i hytter, der har en imponerende beliggenhed i landskabet. Turen er ikke teknisk svær – men kræver en alm. god grundform. Læs om turen her.
 
31. aug. - 7. sep    Spanien    Caminoen    Sværhedsgrad 2     Kr. 9200
Caminoen - pilgrimsruten: Vi vandrer de sidste 113 km til Santiago de Compostela. Vi følger den franske rute med start i Sarría. Dagsvandringerne er mellem 10 og 29,5 km. Turen er med fridag i Santiago – tag evt. til Finisterre på Atlanterhavskysten. Læs om turen her.
 
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld