Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Sverige - vil du vandre hinsidan? (NYHED)

Lige på den anden side af Øresund findes der fantastiske vandremuligheder. Vi har været i Sverige og vandre - og planlagt en vandretur, der starter i Helsingborg og går til klippeknuden Kullen – det 8 km lange bjerg. Fra vandreturen kan du se Kronborg Slot (Nordsjælland) i horisonten.
 
Ruten går langs kysten – både højt oppe i terrænet og nede på stranden. Undervejs kommer man igennem flere naturreservater – og forbi Sveriges karakteristiske, malede huse. Vi sørger for bagagekørsel mellem hoteller og pensionater. Dagsvandringer mellem 12 og 22 km. Turene er åben for tilmelding.
 
Vælg mellem 3 eller 5 dage:

Oplev Hærvejsmarchen – hotelovernatning

Har du lyst til at tage med på Hærvejsmarchen i Viborg – med vandrere fra hele verden? Turen er fra torsdag til søndag. Fredag vandrer vi den smukke hærvejsstrækning nord for Viborg (24 km).
 
Vandreturene lørdag og søndag vælger du selv – du kan f.eks. vandre i området syd for Viborg (ved Hald Sø og Dollerup Bakker) eller tage med på pilgrimsvandring, hvor man vandrer i stilhed – du kan vælge mellem i alt 8 forskellige ruter (10, 20, 30, 40 eller 45 km pr. dagsetape).
 
Vi bor på et dejligt hotel i Viborgs smukke bymidte. Du får diplom for din deltagelse i marchen.
 
Max 15 pladser. Læs om turen her:

Vandring med æsel – i Auvergne i Frankrig

Har du lyst til at give dine børn en oplevelse de aldrig glemmer? Så tag dem med på en (let) vandretur i Auvergne i Frankrig. Her er et skønt og let kuperet terræn. Dagsetaperne er mellem 10 og 16 km – og I vandrer mellem overnatningsstederne.
 
Når I kommer frem, er der en lille fold til æslet – og I kan alle slappe af og nyde et godt måltid mad. En tryg og uforglemmelig ferieoplevelse for børn – med masser af frisk luft og hyggeligt samvær med den nye vandrekammerat.
 
Vælg mellem disse ture:
Sæson fra d. 1. maj til 30. september. Turen egner sig godt til en lille mini-ferie i forsommeren eller en tur i sommerferien.
VI ØNSKER ALLE EN GOD VINTERFERIE I UGE 7 OG 8
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld