Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Via Francígena - et godt alternativ til Caminoen

Via Francígena – et godt alternativ til Caminoen

I gamle dage – ned gennem Europa – kunne man kende pilgrimme, der var på vej til Rom på, at de  bar en nøgle om halsen. Nøglen var et symbol på, at disciplen Peter har himmerigets nøgle, som han fik af Jesus. Hvis pilgrimme i stedet bar et kors, var de på vej til Jerusalem - og hvis de bar en muslingeskal, var de på vej til Santiago.
 
I dag er pilgrimsruten til Rom (Via Francígena) en fantastisk naturskøn vandring – særligt strækningen gennem Toscana med vilde skove, bjerge, vinmarker, olivenlunde og cypresser. Glæd dig til vandring gennem den smukke Orcia-dalen, der er UNESCO verdensarv.
 
Vil du opleve den smukke pilgrimsvandring i Italien? Så tag et kig på disse ture:
Valgfri startdato 15. marts - 31. oktober. Turene er åbne for tilmelding.
Harzen - vandreoplevelser i Nordtyskland

Harzen – vandreoplevelser i Nordtyskland

Bjergmassivet Harzen (på tysk Harz) har Nordtysklands højeste bjerge med Bloksbjerg (1.142 m) som det højeste punkt. Bjerget kan ses på lang afstand. Før i tiden var det ufremkommeligt på grund af urskov – og måske netop på grund af ufremkommeligheden har der siden middelalderen været myter om, at bjerget var mødested for hekse.  
 
Bloksbjerg ligger midt i Harzen Nationalpark. Over trægrænsen har bjerget højmoser med en særlig flora. Fra 2. verdenskrigs slutning til Tysklands genforening gik grænsen mellem Øst- og Vesttyskland gennem Harzen.
 
Du kan opleve det hele på en vandretur ad ruten Harzer-Hexen-Steig, der går gennem Harzen – fra vest til øst. Turen er et oplagt valg til en sommerferie (eller efterårsferie) med børn i skolealderen.
 
Du kommer let til turens startsted med bil fra Danmark – og turen kan evt. kombineres med et par dage i Berlin. Se turmuligheder og priser:
Valgfri startdato 1. april - 31. oktober. Turene er åbne for tilmelding.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld