Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Pilgrimsvandring i Norge

NYHED: Pilgrimsvandring i Norge

Man skal til Norge for at finde Nordens længste sammenhængende pilgrimsrute - nemlig Gudbrandsdalsleden, som strækker sig næsten 650 km fra Oslo i syd til Trondheim mod nord. Endemålet for vandringen er Nidarosdomen - den store domkirke. 
 
Til sommer kan du tage med på en vandring ad pilegrimsleden til Trondheim. Vi starter turen i den smukke Guldbrandsdal og på 5. vandredag ankommer vi til Trondheim, der ligger smukt ved Trondheimfjorden. Vi går med oppakning (din rygsæk bør højest veje 10% af din kropsvægt). Undervejs overnatter vi på fjeldstuer og vandrehjem bl.a. en historisk gård og tidligere bispegård fra 1700-tallet. Vi har en fridag til at opleve den smukke by Trondheim - med rig mulighed for også at få km i benene for dem, der ønsker det. Turen er med fly fra Danmark. 
  
Turen er åben for tilmelding.
Genforening 2020 - til fods i grænselandet

Genforening 2020 - til fods i grænselandet

I 2020 er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark. Markeringen er allerede i gang og fortsætter hele året - der har netop været festgudstjeneste i Københavns Domkirke, gallaforestilling i Det Kongelige Teater og i pinsen er der Royal Run i Sønderborg. Hele året vil der være forskellige arrangementer rundt om i landet for at fejre 100-året. 
 
Vil du have din helt egen oplevelse af grænselandet og genforeningen - til fods? Se vores vandreture, hvor du oplever naturen, sønderjyderne og kulturen i grænselandet. 
 
Individuel tur Valgfri startdato 1/4-31/10 kr. 2400 
 
Individuel tur Valgfri startdato 1/4-31/10 Kr. 3900
 
Individuel tur Valgfri startdato 1/4-31/10 Kr. 4900
 
Fællestur Dato: 7.-11. maj Kr. 4900
 
Individuel tur Valgfri startdato 1/4-31/10 Kr. 4600
 
Individuel tur Valgfri startdato 1/4-31/10 Kr. 3800
 
Ovenstående priser er pr. person ved 2 personer.
Cinque Terre: Forår, sommer og efterår

Cinque Terre: Forår, sommer og efterår

Vandring i nationalpark og langs smukke kyststrækninger. Oplev foråret, hvor blomster, buske og træer springer ud – eller tag en sommertur og nyd et køligt glas hvidvin om aftenen på byens udendørs-restaurant – eller oplev efteråret, når de stejle vinranker på terrasserne høstes. Turen er også god for børn (rabat).
 
Mange vender tilbage til Cinque Terre igen og igen. Kysten, med de 5 maleriske byer, ligger mellem Genova og Pisa. Du kan flyve til Pisa, Genova eller Milano. Vælg mellem disse ture (pris pr. person ved mindst 2 personer):
 
Individuel tur* Valgfri startdato (hele året) Fra kr. 2375
 
Individuel tur* Valgfri startdato (hele året) Fra kr. 3225
 
Individuel tur* Valgfri startdato (hele året) Fra kr. 3650
 
Fællestur Dato: 13.-20. juli Kr. 9800
 
Fællestur Dato: 16.-23. september Kr. 9800
 
*Ovenstående priser er priseksempel på en 2-personers lejlighed - prisen er pr. person. Lejlighederne har forskellige størrelser og priser. Mulighed for at rejse flere par sammen – eller rejse med små eller store børn. Der er rabat for 3. og 4. person – se alle priser på hjemmesiden.

Kom til Gran Canaria på fællestur i marts

Du kan stadig nå at tilmelde dig vores vandretur med turleder til den kanariske ø Gran Canaria. Læs om turen her.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld