Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Ny tur: Pilgrimsvandring ad The Jesus Trail i Israel

NY TUR: The Jesus Trail, Israel (fællestur)

Jesus Trail er Israels svar på Caminoen i Spanien. Det er en 62 km naturskøn rute i Galilæa i det nordlige Israel - med højder og dale. Ruten begynder i Nazareth (Jesu hjemby) og ender ved Geneseratsøen. Det var her Jesus vandrede og udbredte sit budskab og vi kommer forbi flere steder, der er nævnt i det nye testamente. Vi overnatter på gæstehuse, kibbutz og hotel undervejs. Vi møder lokalbefolkningen (både jøder og araber), kommer igennem traditionelle arabiske småbyer, ser seværdigheder - bl.a. Bebudelseskirken og Cana. Turen slutter med en fri dag i Jerusalem. 
 
 
Åbningsrabat: Bestil turen senest d. 24. december og få kr. 500 i rabat + bogen "Turen går til Israel og Palæstina". 

Kom til foredrag om Jesus Trail og Israel

Kom til foredrag og Jesus Trail og Israel
Vagabond Tours' turledere, Gitta og James, holder foredrag på Café Globen (København), onsdag d. 5. februar 2020. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig (begrænset antal pladser).
 
Du tilmelder dig ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk (skriv navn og antal personer).

Tag på bjerg- og fjeldvandring i din sommerferie

Vil du opleve fantastiske naturområder - og opleve alpin natur og bjergtagne udsigter? Så er en af sommerens fællesture måske noget for dig. Disse tre vandreture er ture, du aldrig glemmer! Turene er for dig, der har en god grundform og har vandret tidligere. Alle ture ledes af en turleder. Vælg mellem Pyrenæerne, Norge og Mont Blanc. Se de tre ture nedenfor: 
Vi ønsker alle en god weekend!
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld