Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
I dette nyhedsbrev kan du se udvalget af Camino-ture på egen hånd og læse om muligheden for at få skræddesyet din egen Camino-vandring.
 
Nederst i nyhedsbrevet får du tips til din Caminovandring – ting, der er gode at vide, før du tager afsted.  
 
God læselyst 😊

Vil du vandre Caminoen – på egen hånd?

Camino 1, St. Jean-Logrôno   8 dage kr. 4450
Camino 2, Logrôno-Burgos 7 dage kr. 3650 
Camino 3, Burgos-León 9 dage    kr. 4250   
Camino 4, León-Santiago 15 dage    kr. 6990
Camino 4b, Sarria-Santiago   7 dage    kr. 3800
Camino 5, Santiago-Finisterre   6 dage    kr. 2990
Camino, St. Jean-Santiago   35 dage kr. 15995
Camino, St, Jean-Santiago (inkl. hviledage) 39 dage kr. 17890
Camino Highlights, korte etaper 7 dage    kr. 4700
Camino Portugués, Porto-Tui 8 dage    kr. 3990
Camino Portugués, Tui-Santiago 8 dage kr. 3990
Camino Portugués, Porto-Santiago 14 dage kr. 6990
 
Vidste du, at du kan få din egen skræddersyede Camino? Kontakt os og fortæl hvor mange km pr. dag, antal dage, bagagekørsel, komfort eller andre ønsker.
 
Ring til os på telefon 33330040 eller send en mail til booking@vagabondtours.dk med dine ønsker, og lad os skræddersy din Camino.

10 Camino tips – før du skal afsted (del 2)

Der er nogle ting, der er nyttige at vide, før du skal afsted på Camino-vandring. De første fem tips fik du i torsdags.
 
Valg af rute Hvilken rute skal man vandre? De fleste vandrer den franske rute. Du møder andre vandrere – og et fælleskab opstår. Det er også den rute, der har flest barer, vandfontæner og øvrige faciliteter for pilgrimme. Mange nye pilgrimsvandrere vælger at begynde med de sidste 100 km til Santiago – med start i Sarría. Flere vender tilbage og tager dernæst andre etaper af Caminoen. Nordruten byder på kystvandring og smukke scenerier. Den portugisiske camino går i et lavere terræn og gemmer på autentiske oplevelser i land og by.
 
Lær noget spansk/portugisisk Ikke alle taler engelsk på ruten. Det er en stor fordel at lære nogle spanske (eller portugisiske) gloser og sætninger hjemmefra. Det behøver ikke at tage et sprogkursus – men blot lære de hyppigt anvendte termer, f.eks. hola, buenos días, buenas noches, cómo estás, gracias, por favor, sí, adiós og Buen Camino.
 
Træning Måske er du allerede i almindelig god form – og så kan du glæde dig til at komme afsted på Caminoen og nyde hver eneste vandring. Hvis du ikke er helt i træning, er det en fordel at begynde at gå nogle ture derhjemme. I perioden op til din Camino kan du gå en fast tur på ca. 5 km nogle gange om ugen. En gang ugentligt skal du gå en længere tur – f.eks. 15-17 km. Hjemmefra skal du have trænet den etapelængde, som du skal vandre på Caminoen. Du kan også kombinere med andre former for motion, f.eks. i træningscenter eller på cykel. Når du har trænet hjemmefra, vil du opleve, at du har overskud – både i løbet af dagen og når du er fremme ved dagens overnatningssted. Du vil takke dig selv for dine hjemlige træningsture før din Camino-vandring.
 
Plej dine fødder God fodpleje undervejs på turen kan gøre, at du har gode fødder på hele din vandring. Dine sko/støvler skal være ”gået til” hjemmefra. Nogle har glæde af at have et par ekstra strømper med på dagens vandring – og skifte til tørre strømper undervejs. Det er nyttigt at medbringe vabelplaster. Vabelplaster beskytter det sted, du har fået en vabel og der dannes ny hud. Du mærker (næsten) ikke et vabelplaster og det sidder indtil det falder af (af sig selv).
 
Alene – eller sammen med andre Du skal overveje, hvordan du vil gå Caminoen. Der findes ikke én rigtig måde at gå Caminoen på. Nogle tager afsted alene, andre med en ven, veninde eller familiemedlem. Nogle vil gerne være en del af en gruppe – og indgå i et fællesskab. Uanset hvilken form man vælger, er det vigtigt at være åben. Dem man møder, har deres grunde til at gå Caminoen. Caminoen indbyder til samtaler (hvis man har lyst til det) – og nogle gange samtaler, der fortsætter over flere dage.
Camino Norte
Camino Francés
Camino Portugués
Vejen til Rom
VI ØNSKER ALLE EN DEJLIG DAG!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld