Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Vandreferie i juleferien

Igen i år arrangerer vi en vandreferie i juleferien. Turen starter d. 26. december og vi er retur i Danmark d. 2. januar. Turen går til den kanariske ø La Palma. Vi har fast base i øens hovedby (Santa Cruz) og hver dag vandrer vi i bjergene. Hotellet har pool og ligger 200 m fra stranden.
 
Øens vintertemperatur er 18-22 grader og her dyrkes bl.a. bananer, papaya og avocado.
 
Turen er inkl. morgenmad alle dage, 2 x aftensmad (inkl. middag d. 31. december), overnatning, fly, vandreprogram og turleder. Indkvartering i dobbeltværelser eller enkeltværelser.
 

NYHED: Pilgrimsvandring i Sverige

Målet for denne tur er Vadstena i Sverige. I Middelalderen blev her grundlagt et kloster og en ny orden – Birgittinerordenen. Ordenen blev grundlagt af Den Hellige Birgitta, som helt fra barn havde religiøse åbenbaringer. Reglerne for den nye orden kom ligeledes til Birgitta gennem åbenbaringer fra Kristus.
 
Klosteret i Vadstena blev indviet ca. 1374 og var de følgende århundreder et åndeligt centrum. I sit liv var Birgitta på pilgrimsfærd til både Nidaros, Santiago, Jerusalem og Rom. Birgitta blev symbolet på en pilgrim og hendes bøn er blevet alle pilgrimmes bøn ("Herre, vis mig din vej, og gør mig villig til at vandre den.").
 
Vadstena ligger på østbredden af Vättern – Sveriges næststørste sø. Klosteret i Vadstena tiltrækkes hvert år af talrige pilgrimme. 
 
Turen er en vandretur. På rejsen til Vadstena skal vi vandre i 3 forskellige områder: Skåneleden, John Bauer-leden og Visingö. Vi skal også sejle på Götakanalen og på hjemturen besøger vi Dronning Ingrids barndomshave, slotsparken Sofiero ved Helsingborg.  
 
Denne rejse er med bus. Turen starter i Odense med opsamling i København.
 

Madeira – Portugals smukke vandre-ø

Denne vinter kan du vælge mellem 3 vandreture på Madeira. På alle turene skal vi vandre langs vandingskanaler (levada) og opleve de imponerende udsigter over klipper, dale og hav. Vi har base to forskellige steder på øen og udforsker de mest spektakulære vandreruter.
 
I november/december kan man opleve øen med imponerende juleudsmykning og julestemning.
 
30. november - 7. december 2019: Vandreuge på Madeira, 8 dage
18. januar - 25. januar 2020: Meditation og vandring, 8 dage
3. marts - 10. marts 2020: Vandreuge på Madeira, 8 dage
 
Har du lyst til at rejse på egen hånd? Læs mere her

Vinder af foto-konkurrence: september 2019

September måneds pletskud er et foto fra Mont Blanc. Det er Line Rosenlund, som har været hurtig til at tage et foto af denne store imponerende stenbuk.
 
Line har været afsted på Mont Blanc 7 dage komfort.
 
Tak for alle indsendte fotos og tillykke til Line Rosenlund. Det er en kurv med lækkerier på vej til dig.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld