Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Hardangervidda - vil du med?

Hardangervidda - vil du med?

I sommeren 2020 udbyder vi igen vandreturen over det norske fjellplateau Hardangervidda. Vi vandrer fra hytte til hytte og overnatter i betjente hytter (hytter med værter). Hytteværterne sørger for vores morgenmad og aftensmad og vi smører selv madpakker inden vi vandrer afsted. 
 
Dagsetaperne er mellem 13 og 23 km. Du skal selv bære din bagage (tøj, lagenpose og toiletsager). Det anbefales, at din pakkede rygsæk højest vejer 10% af din kropsvægt (70 kg = maks. 7 kg i rygsækken). 
 
Vi vandrer med enestående udsigter over vidder og fjelle i Hardangervidda. Turen ledes af en kompentent dansk turleder. 
 
Der er 15 pladser på turen. Turen er åben for tilmelding, så du allerede nu kan sikre dig en af pladserne.
 
Læs mere og tilmeld dig turen. Pris kr. 10.500 inkl. helpension, fly og turleder.
 
Meditation og vandring på Mallorca

Meditation og vandring - efteråret 2019

Trænger du til en ferie alene - sammen med andre? Så er vores meditations- og vandretur måske lige noget for dig. Turen foregår på den smukke, spanske ø Mallorca. Vi begynder hver dag med morgenmeditation (guidet). Efter morgenmaden tager vi på vandreture i bjergene, hvor vi får brugt vores krop og muskler. Før aftensmaden samles vi til endnu en meditation. Turen forlænger sommeren, så du igen kan få energi fra solens varme og lys. Turen ledes af vores faste meditationsunderviser og vandreturleder.
 
Læs mere og tilmeld dig turen. Pris kr. 9990 inkl. overnatning på 3-stjernet hotel, fly, vandreturleder og meditationsunderviser.
 
Vandretræf på Øhavsstien d. 11.-13. oktober 2019

Skal du have en af de sidste pladser?

For 3. gang mødes vi på Øhavsstien til vandring, god mad, foredrag og hygge. Læs mere og tilmeld dig turen. Pris kr. 2495 inkl. helpension, foredrag og vandringer med turleder.
 
Deltag i vores foto-konkurrence

Foto-konkurrence 2019 - vinder august måned

I fortsætter med at sende flotte bidrag til vores foto-konkurrence - tak for det! Vinderen for august måned har vandret Rundt om Mont Blanc og sendt ovenstående flotte billede.
 
Stort tillykke til Jakob Riis. Der er en gavekurv med lækkerier på vej til dig :-)
 
Du kan stadig nå at deltage i konkurrencen. Vi trækker også et vinderfoto i september og oktober. Læs mere om hvordan du deltager i konkurrencen her.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld