Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Nyhed: Cykeltur på EV3 - Hærvejens cykelrute

NYHED: Cykeltur på EV3 - Hærvejens cykelrute

Vil du opleve Midtjyllands smukke natur fra en cykelsadel? Denne nye cykeltur starter i domkirkebyen Viborg og slutter i UNESCO-byen Jelling. Undervejs oplever du det smukke område syd for Viborg - ved Dollerup Bakker og Hald Sø. Turen er "på egen hånd" (min. 2 deltagere).
 
Cykelruten er en del af den lange cykelrute Eurovelo (EV3), der går fra Trondheim i Norge til Santiago de Compostela i Nordspanien.
 
Du kan frit vælge din startdato i perioden d. 1. august til 30. september. Turen varer 3 dage/2 nætter og koster kr. 1900 pr. person (tillæg for cykelleje). Læs mere om turen her.
 
Du kan også vandre i samme område (Hærvejen) og vælge en af disse ture: 4 dage, 4 dage eller 7 dage.
Følg med i Carolines vandring på Caminoen

Instagram: Følg Carolines vandring på Caminoen

De næste 7 dage overtager vores turleder Caroline Vagabond Tours' Instagram-profil. Caroline lægger billeder op fra Caminoen i Nordspanien - billeder af det, som gør indtryk på hende - både kultur, natur og mødet med andre pilgrimme. Caroline vandrer strækningen fra Sarría til Santiago de Compostela. 
 
Måske følger du os allerede på Instagram - hvis ikke, kan du finde vores profil ved at søge på vagabondtours.dk.
Vandring i Cinque Terre - dem fem lande - i Italien

Skal din sommer og sensommer byde på flere oplevelser?

Mange holder sommerferie lige nu - og er afsted på vandretur, kanotur, pilgrimsvandring eller noget andet. Hvis du ikke har holdt din sommerferie endnu, er der stadig nogle turmuligheder. Her kan du se nogle af de ture, som passer godt i august eller september med valgfri startdato.
Mange af stederne kan man komme til med tog eller bil.
Få pladser tilbage til cykeltur på Langeland

Få pladser tilbage til cykeltur på Langeland d. 30/8-1/9

Vores cykelweekend på Langeland er næsten udsolgt. Turlederne Trine Markvart Jensen og Jens Loft Rasmussen glæder sig til turen og til at vise de smukkeste steder og fortælle de gode historier. 
 
Fællesskabet er i fokus, og du kan vælge mellem korte eller lange dagsture. Cykel kan medbringes eller lejes.
 
Skynd dig, hvis du vil sikre dig en af de sidste pladser. Læs mere her.
Vinder af fotokonkurrence juni måned

Juni måneds vinder af foto-konkurrence

Tusind tak for alle de indsendte billeder! Vinderen af foto-konkurrencen for juni måned er Margrethe Malev - tillykke! Der er sendt en gavekurv med specialiteter og lækkerier afsted til dig. Margrethe har været på vandretur i Salzkammergut i Østrig
 
Hvis du vil deltage i konkurrencen med et foto fra en tur med Vagabond Tours kan du stadig nå at deltage - næste vinder trækkes d. 31. juli. Læs mere her.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld