Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Fællestur med turleder på Amalfikysten

Amalfikysten - Italiens smukkeste kyststrækning

Du opdager hurtigt, hvorfor Amalfikysten er Italiens mest berømte kyststrækning! For hvert skridt du tager, oplever du vidunderlige udsigter og inden for en ganske kort afstand kan du gå fra at være midt i folkemængderne i de charmerende byer til at befinde dig afsides omgivet af natur og ro.
 
Amalfikysten er et mekka for sanserne - duften af rosmarin, citrontræer på bjergskråningerne, roser i alverdens farver og de dybe azurblå hav i horisonten. Nyd din morgenmad på terrassen og hold et hvil ved en lille café - måske med et lille glas af områdets berømte citronlikør, limoncello.
 
En vandretur på Amalfikysten leder dig gennem de berømte kystbyer, som er attraktioner i sig selv: Amalfi, Atrani, Ravello, Praiano og ikke mindst Positano. Men du oplever også det charmerende bagland med kastanjeskove og kulturskatte med landlige kapeller, gamle bondehuse og gamle vandmøller.
 
Er du historisk interesseret, kan du besøge de verdensberømte ruiner Pompeji og Herculaneum, som giver et virkeligt indtryk af, hvordan en romersk by så ud.
 
Fællestur på Amalfikysten: 27. juli-2. aug. eller 31. aug.-7. sep.
 
Individuel tur (på egen hånd): Vælg mellem 5 dage eller 8 dage.
Cykeltur på Langeland den sidste weekend i august

Cykeltur på Langeland den sidste weekend i august

Har du lyst til en weekend med fuldt cykelprogram? Så tag med på vores nye cykeltur i weekenden d. 30. august-1. september. Cykelturen foregår på smukke Langeland. Vi mødes fredag eftermiddag og tager en lille testtur på en god time. Lørdag og søndag venter dagsture som ledes af turledere – vælg mellem dagsetape på ca. 30 km eller på 50-55 km. Vi skal opleve landskaberne, cykle forbi fiskerlejer, slotte og herregårde, imponerende skove og kyststrækninger. Om eftermiddagen er der indlagt en kaffepause med mulighed for ”meet the locals”.
 
Hele weekenden bor vi på et dejligt hotel med udsigt til Langelandsbroen. Vi anbefaler, du medbringer din egen cykel på din bil. Det er også muligt at leje en cykel af os. Turen er inkl. forplejning. Prisen er kr. 2700 pr. person (i delt dobbeltværelse).
 
Turen er åben for tilmelding. Læs mere her
Tømmerflådefærd i Värmland i Sverige

Vinder af foto-konkurrence i maj måned

Tusind tak for alle de indsendte billeder! Det er spændende billeder – fra mange forskellige steder – og flere af jer, har også skrevet et par linjer om jeres tur. Vinderen af foto-konkurrencen for maj måned er Henrik Vanggaard. Tillykke! Der er en gavekurv med specialiteter og lækkerier på vej til dig. Henrik har været på tømmeflådefærd i Sverige.
 
Hvis du vil deltage i konkurrencen med et foto fra en Vagabond-tur kan du stadig nå at deltage – næste vinder trækkes d. 30. juni. Læs mere her
Fællestur ad fjernvandreruten Wicklow Way

Vandring i Irland - Wicklow Mountains National Park

Igen i år har du mulighed for at komme på vores vandretur til Irland. Vi vandrer ad den kendte fjernvandrerute Wicklow Way. Ruten går gennem de smukke, uspolerede bjerge Wicklow Mountains – fra syd mod nord. Wicklow Way er kendt for et meget varieret landskab med bjergsøer, skove, åbne landskaber, stejle bjergsider og dybe dale skabt af istiden. I nationalparken lever flere dyrearter – af de større dyr, er der mulighed for at se hjorte og geder. Undervejs overnatter vi på kroer og B&B i de stemningsfulde byer på ruten. Turen slutter i Dublin – hvor man kan nyde en velfortjent fridag før turen slutter.
 
 
Se alle vandreture i Irland her
VI ØNSKER ALLE EN GOD PINSE!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld