Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Aktiv ferie på tømmerflåde

Tømmerflådefærd i Sverige - tæt på naturen

En tømmerflådefærd er indbegrebet af en ægte naturoplevelse. En tømmerflådefærd foregår på naturens præmisser – du kommer helt tæt på naturen, tæt på dyrelivet og du efterlader ingen spor.
 
I køreafstand fra Danmark kan du komme på en tur, der giver minder for livet. Det er en fysisk udfordring, når I sammen skal bygge flåden, men anstrengelserne belønnes, når I lægger fra land og flyder ned ad elven. Indimellem skal I navigere flåden uden om en sandbanke, men der er også god tid til at slappe af og nyde omgivelserne, hvor elven bestemmer tempoet.
 
En tømmerflådefærd er en bæredygtig rejse, der tager hensyn til naturen og klimaet. Turene finder sted i Värmland i Sverige på den imponerende Klarelv. Vælg mellem disse ture:
Bjervandring i Pyrenæerne

Pyrenæerne - hyrder, græsgange, dyr og oste

Til dig, der har besøgt Pyrenæerne ved du det allerede. Her kan man opleve ro, komme på fantastiske vandreture, høre klokker fra dyreflokken, der om sommer græsser frit i bjergene - og måske være heldig at komme forbi en lille cabane, hvor der fremstilles foreoste - samme lækre oste, som sælges på lokale markeder.
 
Pyrenæerne er bjergkæden mellem Frankrig og Spanien. Hvis du vil vandre i bjergene til sommer, kan vi tilbyde en 7-dages tur, hvor du kan vælge indkvartering i dobbeltværelse eller på sovesal. Nærmeste lufthavn er Toulouse. Læs mere om turene her:
Sæson: Start alle dage i juni, juli, august og september. Turene er åbne for tilmelding.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld