Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
NYHED! Ungdomsrejser til Caminoen og Mont Blanc

NYHED! Ungdomsrejser til Caminoen og Mont Blanc

Er du mellem 18 og 35 år og vil du gerne vandre sammen med andre unge og opleve det særlige fællesskab, der opstår, når vi vandrer sammen over flere dage? Som noget helt nyt udbyder vi to af vores klassiske ture som særlige afgange for unge i sommeren 2019 med dansk turleder.
 
Vi sørger for det praktiske. Du skal blot pakke din rygsæk og så er du med. Hos Vagabond Tours glæder vi os til turen og fællesskabet.
Caminoen - fra Sarría til Santiago de Compostela
Turen ligger i sommerferien d. 17.-24. juli og ledes af en dansk turleder. Turen er med enkel indkvartering i sovesale på en blanding af herberger og mindre hoteller. Du bærer selv din oppakning mellem overnatningsstederne. De daglige etaper er mellem 20 og 30 km. Du kan både tilmelde dig alene eller sammen, hvis I er flere, der gerne vil vandre sammen. 
  • Dato: 17.-24. juli 2019
  • Turen er åben for tilmelding. Læs mere og tilmeld dig her.
Rundt om Mont Blanc - fra hytte til hytte
Turen rundt om Mont Blanc fører os gennem Frankrig, Schweiz og Italien rundt om det legendariske bjerg, Vesteuropas højeste. Vi skal vandre i mellem 1000 og 2700 meters højde i imponerende alpine lanskaber - gennem dramatiske pas som Col des Fours (2665 m) og ned i skønne dale med idylliske græsgange og landsbyer. Du belønnes med den ene storladne udsigt efter den anden. Vi overnatter i bjerghytter - alle med spektakulær beliggenhed og herlig afslappet bjergsteming. Du bærer selv din oppakning mellem overnatningsstederne
  • Dato: 3.-11. juli 2019
  • Turen er åben for tilmelding. Læs mere og tilmeld dig her.

Ses vi til Aktiv Ferie messe i weekenden d. 9.-10. marts?

Vagabond Tours deltager i Aktiv Ferie messe d. 9.-10. marts 2019 i Lokomotivværkstedet (Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV). Du finder os på stand 46.
 
Rabat på entré-billet: Du kan købe din entrébillet gennem Vagabond Tours og få rabat. Normalprisen er kr. 100 og din pris gennem os er kr. 60. For at få rabatten skal du købe din billet online forud for weekenden.
 
Klik her for at købe din billet med rabat.
Få ledige pladser på vores træningsture i Danmark

Få pladser tilbage på vores træningsture i Danmark

Vi har få ledige pladser tilbage på enkelte af vores træningsture. Hvis du skal nå at sikre dig en af de sidste pladser, skal du skynde dig. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Husk, du kan maks. tilmelde dig tre træningsture. 
 
Klik her for at tilmelde dig.
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld