Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Nyhed: Vandring langs Madeiras levadaer

Her har du vandreturen, hvor du kan vandre i lunt vejr hele året!

Vi er nu klar med et individuelt vandreprogram på Madeira. Oplev øens utrolige kontraster med bjergkløfter, frugtbare dale og blomsterfyldte urskove når du vandrer langs øens antikke vandingskanaler - levadas.
Pris kr. 3800. Læs mere her

Træningstur på søndag

På søndag er vi klar med næste gratis træningstur

Vi tager til Vejle Ådal og oplever den danske natur i mere kuperet terræn end vi ellers er vant til. Vi mødes ved Bindeballe Købmandsgård i Randbøl kl.10 og begiver os ud på en vandretur på 14 km. Du skal være iført praktisk tøj og godt fodtøj. Husk vand, madpakke og lidt snacks til turen. Vi håber på godt vejr. Vel mødt! Læs mere her

Sommer i Toscana

Ledige pladser på fællesturen til Toscana 20.-27. juli 2013

Turen ledes igen i år af dansktalende Alfredo Piccinini, som kommer fra området og er en passioneret vandrer. Alfredo kender bjergene ud og ind og vil lede gruppen sikkert rundt i bjergkæderne Appenninerne og De Apuanske Alper. Turen har fast base i den charmerende by Barga. Pris, inkl. fly. Kr. 7900.
Læs mere her
Vælg de rigtige vandrestøvler
Det skal du pakke i din dagtursrygsæk
Vælg den rigtige dagtursrygsæk
Husk at du får 10% rabat i Spejdersport og 15% rabat i Nordisk Korthandel når du rejser med Vagabond Tours. Rabatten er gældende indtil din afrejse mod fremvisning af faktura + ID. (enkelte varer indgår ikke i rabataftalen)
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld