Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
NYHED! Oplev anderledes kultur i Anti-Atlas bjergene

NYHED! Oplev anderledes kultur i Anti-Atlas bjergene

Kultur og vandring i Anti-Atlas bjergene giver dig et indblik i berbernes nutidige levevilkår og den betydning, som vandringen fra land til by har haft for de traditionelle stammesamfund. Undervejs har du mulighed for at opleve det velsmagende marokkanske køkken med tajiner, cous cous, mandelkager, myntete, rødvin og meget mere.
 
Turen er åben for tilmelding.
Udforsk meditation og vandring i én og samme tur

Udforsk meditation og vandring i én og samme tur

Madeira er den oplagte destination for en kombineret meditations- og vandreferie med sit subtropiske klima og milde vintre. Landskabet på Madeira har utrolige kontraster mellem imporerende bjerge, dybe kløfter, frugtbare dale og blomsterfyldte urskovsagtige strækninger. Der vil indgå meditation og mindfulness øvelser i naturen. Du kan give helt slip på dagligdagen og de hjemlige pligter og opleve en naturlig afstresning. Med på turen er en meditiationsunderviser og en vandreturleder.
 
Turen er åben for tilmelding.
Naturskøn vandring i Spanien

Naturskøn vandring i Spanien

Maestrazgo er en naturskøn og traditionsrig bjergegn i Aragonien sydvest for Barcelona, der danner rammen om en herlig autentisk vandreferie. Du vil opleve den dybe ro i det afsides landskab af imponerende højderygge, skyggefulde dale og rislende vandløb. De ældgamle landbyer og spændende fortidslevn vidner om en dramatisk historie præget af middelalderens tempelriddere og senere tiders krige og modstandskamp.
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld