Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Ønsker du at opleve Gran Canarias flotte landskab?

På denne vandretur med turleder har du chancen for at opleve Gran Canarias mere ukendte del af øen og nyde dens skønne natur og behagelige klima. Du kommer til at opleve de store fredede naturområder på den smukke vulkanø og de mange flotte naturskabte monumenter, der præger øen. 
 
Gran Canarias landskab byder på både mægtige bjerge, dramatiske kratere, vidtstrakte skove, fascinerende grotte-beboelser og fantastiske klippeformationer, såsom Roque Nuble. 

Vi har fundet vinderne af vores sommerkonkurrence 2018

Vi har fundet de seks bedste billeder, der har været indsendt til konkurrencen. Stort tillykke til alle vinderne af vores sommerkonkurrence 2018 og mange tak til alle, som har indsendt et billede. Vi er meget glade for, at der er så mange af jer, der har sendt billeder til os. Se alle vinderne nedenfor. 

1. præmien går til Lars, som har været Tømmerflådefærd. Han er vinderen af en vandretur på Camønoen, 3 dage for to personer

På billedet ses hans søn lige efter et regnskyl. Tømmerflådefærd i Sverige

2. præmien går til Anne, som har været på vores fællestur i september på Caminoen fra Astorga til Santiago. Hun er vinderen af et gavekort på 2500 kr. til en valgfri rejse hos Vagabond Tours.

Det skønne par er fanget overfor byens romerske kirke Sant Maria og bygningen efter det gamle pilgrimshospital. Anne smilede til dem og antydede, at hun gerne ville tage et billede af dem, og så stillede de sig op til fotografering. Fællestur fra Astorga til Santiago
3. præmien går til Camilla, som har været på vandretur med sin mand og søn på Gran Canaria. Hun er vinderen af en Osprey Talon 22 dagstursrygsæk (værdi 999 kr.).

Vandreturen på Gran Canaria var en fødselsdagsgave til deres lille søn, som fyldte 1 år. Gran Canaria på egen hånd
4. præmien går til Maja, som har været på Amalfikysten. Hun er vinderen af en flaske vin. 

På billedet går Maja på Gudernes sti med denne fantastiske udsigt til Positano. Amalifkysten, 5 dage på egen hånd
5. præmien går til Jens, som har været på vandring i Søhøjlandet. Han er vinderen af en flaske vin. 

Billedet er fra en vandring i skovene omkring Knudsø, som bl.a. bemærker sig med særligt mange og store tømmerstakke. Fællestur - Gourment og vandring i Søhøjlandet
6. præmien går til Lene og Jens, som har været på vores fællestur til Mont Blanc. De er vinderne af en flaske vin. 

Denne fantastiske udsigt over Lac du Roselend nydes af en af gruppens deltagere. Fællestur til Mont Blanc
VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld