Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

SKYND DIG: BOOK HÆRVEJS-VANDRING I 2019 MED RABAT

Du kan stadig når at booke den nye vandretur: Hærvejen, Hirtshals-Løgstør med rabat. Tilbuddet gælder hvis du booker før d. 31. august (afrejse i 2018 eller 2019).
 
Læs om turene her:
Din bagage bliver kørt frem til næste overnatningssted mens du vandrer. Der er valgfri startdato i perioden 1. april til 31. oktober.

NYHED: Irlands spektakulære vestkyst – øer og halvøer

På denne nye vandretur til Irland skal vi vandre på 3 halvøer på Irlands vestkyst: Beara, Kerry og Dingle. Turen starter med en vandring på den lille ø Dursey ud for Bearahalvøen. Vi kommer dertil med en lille kabinelift, der kan bære 6 personer ad gangen. Her oplever vi øens rige fugleliv og der er chance for at se hvaler. Vi skal også besøge øen Beara, ligesom vi skal vandre på den berømte Kerry Way og fjernvandreruten Dingle Way. Vi skifter base undervejs og overnatter i alt 3 forskellige steder. Overnatning er på hotel og B&B. Vandreturene er forholdsvis lette (grad 2) og mellem ca. 10 og 15 km pr. etape. Foruden vandreturene skal vi opleve det irske folkeliv i de mindre byer. Glæd dig til en helt fanstatisk tur med smukke landskaber, folkeliv og vandringer på øer og halvøer.  
 
Turen er åben for tilmelding (max 15 pladser). Nedenfor kan du læse mere om turen.  
Hvis du vil vandre i Irland ”på egen hånd” kan du vælge mellem Dingle Way (VestIrland) eller Wicklow Way (Østirland):

VANDRETRÆF PÅ ØHAVSSTIEN 2018

Der er få ledige pladser til vandretræffet d. 28.-30. september 2018. Dette år har vi base på hotel i Faaborg. I weekenden skal vi vandre, høre foredrag og nyde god mad. Vandreturene ledes af turledere. Vælg mellem vandreture af forskellige antal km.  
 

VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld