Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

NYHED: Rideferie på Langeland

Tag med på forlænget rideweekend (torsdag til søndag) i herregårdslandskaberne på den smukke sydfynske ø Langeland.
 
Vi har fast base i et charmerende bed & breakfast i slotsbyen Tranekær med de velbevarede huse og det røde (okseblodsfarvede) slot, som gennem 13 generationer har været beboet af slægten Ahlefeldt.
 
Rideturene foregår i varieret landskab. Vi skal både ride i grevskabets skove, ved vand og strand, over enge og i det åbne land. Vi rider på rolige, omgængelige islandske heste, der er godt kendt i området. Rideturene går ad ikke trafikerede ruter, og ledes af en kyndig (ridende) turleder.
 
Vi rider alle fire dage. På de lange rideture (fredag og lørdag) holdes lang frokostpause, så både heste og ryttere kan få et hvil, inden vi igen svinger os i sadlen. Rideweekenden er for både let øvede og rutinerede ryttere.
 
Rideferien afvikles i både maj/juni og august, og der er begge gange plads til 8-12 deltagere.
 
Turen er åben for tilmelding.
 
Læs mere her:
 

NYHED: Nytår på den kanariske ø La Palma

Kom vandrende ind i 2019 på La Palma, den mest uspolerede af de syv kanariske øer.
 
La Palma med tilnavnet "la isla bonita" (den smukke ø) har en varieret natur med imponerende bjerge, vulkankratere, golde lava-landskaber, frodig regnskov, citruslunde, avocado-plantager og vinmarker samt smukke strande med sort lava-sand. Øen har et veludbygget net af vandreruter, og på denne tur kommer vi hele La Palma rundt. Vi har fast base i hovedstaden Santa Cruz, der er kendetegnet ved smalle, stejle gader, gamle huse og hyggelig atmosfære. Nytårsmenu med champagne er inkluderet i prisen.
 
Turen er åben for tilmelding.
 
Læs mere her:

Aktive sommerferier for børnefamilier

Sommerferien er en oplagt chance for at foretage sig noget aktivt sammen på tværs af generationer:
 
Tømmerflåde: Hvad med for eksempel at tage på tømmerflådefærd på Klarelven i svenske Värmland? I bygger selv jeres tømmerflåde under kyndig vejledning af vore instruktører, og bagefter drager I på opdagelse ned ad elven. Om natten sover I ombord, eller I går i land og benytter jer af den svenske allemandsret til at slå telt op.
 
 
Kano: Børnefamilier kan også få en uforglemmelig oplevelse af at foretage sig noget aktivt sammen, hvis man sejler i kano på enten Klarelven eller Svartelven i Sverige. Undervejs kan man bade, fiske - eller blot nyde den smukke natur og dyrelivet i det tyndtbefolkede Värmland.
 
 
Vandring med æsel: Hvis I foretrækker at tage sydpå, er der også sjove feriemuligheder, for eksempel kan man tage på vandring med æsel i Auvergne i Frankrig. I vandrer sammen med et æsel, der bærer jeres bagage og måske de mindste børn.
 

Sidste øjeblik: Gran Canaria 10.-17. marts

Vi har to ledige pladser på vores fællestur til Gran Canaria med afgang på næste lørdag, 10. marts. Så hvis du har lyst til nogle fantastiske vandredage med base på dejlige overnatningssteder og i hyggeligt samvær med andre, er chancen der nu. Vejret på øen er særdeles velegnet til vandring. I marts er gennemsnitstemperaturen på Gran Canaria 20 grader.
 
Turen er inklusive fly og turleder.
 
Læs mere her: 

Tak for besøg på Ferie for Alle 2018

Tusind tak til alle jer, der kiggede forbi vores stand på messen Ferie for Alle i Messecenter Herning i sidste weekend.
 
Vi havde nogle virkelig gode dage med mange hyggelige samtaler om vandring og andre former for aktiv ferie. Mange tidligere turdeltagere kom forbi og hilste på, og vi fik snakket meget om vandreture i både Danmark og Europa.

Vi ønsker alle en god weekend!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld