Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

50 procent rabat på billetter til "Ferie for Alle"

Kom med til feriemesse i Messecenter Herning i den kommende weekend (23.-25. februar). Vagabond Tours har en stand på messen - du finder os i Hal M. På stand M 9606 står et team af Vagabond Tours' medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål eller tage en snak om rejser, vandring og aktive ferier.
 
Åbningstiderne er:
 
Fredag den 23. februar kl. 10-18.
Lørdag den 24. februar kl. 10-18.
Søndag den 25. februar kl. 10-17.
 
Vagabond Tours tilbyder rabat på entrébilletter om søndagen. Normalprisen er 100 kroner (og en søndagsbillet kan købes for 50 kroner). Personer på 60 år og derover kan om fredagen komme ind til halv pris (50 kroner). Prisen for børnebilletter (5-12 år) er 10 kroner. 
 
Søndagsrabatten gives til de første 200 personer (efter først til mølle-princippet).
 
Læs mere og køb din billet her: Feriemesse 2018

Gourmet og vandring: Weekend i Søhøjlandet

Tag på weekend med Vagabond Tours til Søhøjlandet og nyd en vandretur i det enestående klosterlandskab. Det handler om naturoplevelser og livsnydelse, når vi vandrer mellem klostrene på den smukke Himmelbjerg-egn.
 
Turen går ad stierne gennem nogle af landets dybeste skove, langs bredden af de rene søer, gennem landsbyer og selvfølgelig til toppen af et af Danmarks højeste punkter, Himmelbjerget.
 
Undervejs bor vi godt, og om aftenen sætter vi os til et veldækket bord og indtager et lækkert gourmet-måltid, der smager af Søhøjlandet. Din bagage bliver kørt til næste overnatningssted, og turen er inklusiv fuld forplejning.
 
Datoer: Fredag den 25. maj til søndag den 27. maj 2018
 
Turen er åben for tilmelding (max 16 pladser).
 
Læs mere om turen her: Gourmet og vandring.

Spændende rejsemål i sommerferien

Efter en lang, våd og kold vinter drømmer de fleste af os om sommerferie, dejligt vejr og eventyrlige oplevelser.
 
I Midt- og Sydeuropa er vejret som regel godt - i hvert fald set med danske øjne! - og vi har sammensat et katalog af spændende rejsemål, både vandreture og andre former for aktive ferier.
 
Hvad siger du for eksempel til at vandre i den italienske bjergkæde Dolomitterne (også kaldet "de hvide bjerge"), hvor man forlods vælger, om man vil overnatte i hytter eller bo lidt mere komfortabelt på hotel?
 
Du kan også vandre rundt om Mont Blanc-massivet og besøge hele tre europæiske lande undervejs.
 
Vi har også smukke vandreture i Irland (The Wicklow Way) og Skotland (West Highland Way).
 
Endelig har vi som noget nyt i år en sjælden udbudt vandretur i den norske nationalpark Hardangervidda, hvor man går fra hytte til hytte. På Norges-turen er man helt bogstaveligt langt fra alfarvej, og man skal derfor påregne selv at bære sin bagage.
 
Alle de ovennævnte ture har afgange i juli og er åbne for tilmelding, men der er rift om billetterne, så det kan anbefales at være hurtigt ude.
 

Næste Camino-foredrag: Mandag i København

Kom med og hør om den verdensberømte pilgrimsrute Caminoen, når vi mandag den 26. februar holder foredrag i København. Arrangementet er et "fyraftens-foredrag", som varer fra kl. 19 til 21. Undervejs fortælles om og vises billeder fra strækningen St. Jean i Frankrig over Pyrenæerne og videre gennem Nordspanien til endemålet Santiago de Compostela - og videre til Finisterre, "Verdens Ende", ved Atlanterhavskysten. 
 
Det er gratis at deltage i foredraget, men tilmelding er nødvendig til hh@vagabondtours.dk.
 
Læs mere her: Foredrag om Caminoen
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld