Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

NYHED: Forår på Camønoen, Møn

Camønoen, vandreruten, der går rundt på Møn, kaldes Danmarks venligste, og der er garanti for betagende landskaber, fantastiske udsigter over både marker og strande og enestående natur. Ikke mindst en af Danmarks allerstørste natur-seværdigheder, den imponerende Møns Klint med de kalkhvide klipper. Desuden byder området på sjældne planter, insekter og fugle.
 
Du kan nu komme på fællestur med turleder på Camønoen. Turen både starter og slutter i den gamle købstad Stege. Undervejs overnatter vi på hoteller og hyggelige bed & breakfasts, og bagagen bliver kørt fra sted til sted, mens vi vandrer. Camønoen er ialt 175 kilometer lang og blev etableret i 2016. Turen ledes af vores turleder og er inklusiv fuld forplejning.
 
Fællestur med turleder: Camønoen, 5 dage
 
Du kan også vandre på Camønoen på egen hånd (sæson 1. april-15. oktober)
 
Individuel tur: Camønoen, 3 dage
Individuel tur: Camønoen, 5 dage

Alperne: Sommer på Mont Blanc (tre lande)

Vandreturen rundt om Mont Blanc-massivet er en ægte klassiker, der går gennem tre lande. Turen begynder i Frankrig, går gennem Schweiz og videre gennem Italien, før man igen er tilbage i Frankrig. Undervejs overnatter man i betjente bjerghytter med spektakulær beliggenhed. Ruten går gennem grønne dale, over bjergpas og forbi søer med iskoldt smeltevand.
 
Du kan vælge at vandre ruten på en fællestur (med dansk turleder) eller på egen hånd. Alle ture er åbne for tilmelding. Hvis du vil være sikker på en plads på denne bjergtur, anbefaler vi, at du bestiller din rejse inden for kort tid.
 
Fællestur (dansk turleder): Rundt om Mont Blanc, 20.-28. juli 2018
 
Du kan også vandre turen på egen hånd (sæson juli-september):
 

NYHED: Efterår i Algarve, Portugal

På denne nye vandretur i Algarve vandrer vi på den spektakulære klippekyst med imponerende udsigter over bugte, laguner, havet og naturstrande. Vi skal også vandre længere inde i landet ad den 300 kilometer lange vandrerute Via Algarviana. Vi bor de første fire nætter på 3-stjernet hotel på kysten, og de følgende tre nætter bor vi midt i en naturpark inde i landet på et 4-stjernet hotel. Undervejs skal vi opleve det dejlige portugisiske køkken, som er præget af områdets gode råvarer og krydderurter. Turen gennemføres i oktober, hvor der er en gennemsnitstemperatur på 23 grader.
 
Turen er åben for tilmelding: Vandring i Algarve, 20.-27. oktober 2018

VI ØNSKER ALLE EN GOD WEEKEND!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld