Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Vind to pladser på fællestur til Gran Canaria

Vi nærmer os juleaften og 4. søndag i advent. Juleaften udtrækker vi vinderen af vores store adventskonkurrence på Facebook, hvor du kan vinde to pladser på fællesturen til Gran Canaria i marts 2018. Konkurrencen slutter klokken 18, og vinderen udtrækkes klokken 20.
 
Du kan deltage i konkurrencen her: Adventskonkurrence.
 
Se præmien til Gran Canaria her: Vandring på Gran Canaria.

NYHED: Uspoleret idyl på kanarisk ø

Godt nok har vi netop passeret vintersolhverv, så dagene nu bliver længere frem mod sankthans, men det varer længe, før der for alvor er lyst og varmt her i Danmark. Hvis du (også) er træt af vinter, kulde, blæst og mørke, så tag med os til den mindste og mest uspolerede af de syv kanariske øer, La Palma, i februar. Her er klimaet lunt og behageligt hele året rundt.
 
La Palma kaldes også "La Isla Bonita", den smukke ø, og det er bestemt ikke uden grund.  Øen, der er på størrelse med Bornholm, har varieret natur med imponerende bjerge, golde lavalandskaber, frodige bananplantager og smukke strande med sort lavasand. Desuden er der mange fredede naturområder, veludbyggede vandrestier og en charmerende "hovedstad", Santa Cruz. 
 
Turen er åben for tilmelding, men du skal skynde dig, hvis du vil med.
 
Datoer: 22. februar-1. marts 2018.
 
Læs mere om turen og tilmeld dig her: NYHED: La Palma.

Rettet link til fællestur til Marokko i maj 2018

Vi beklager, at linket til vores nye fællestur til Marokko, som blev omtalt i det seneste nyhedsbrev, ikke virkede. Du kan læse om den nye spændende tur her: Oaser, berberlandsbyer og Atlasbjergene
 
Turen giver dig mulighed for at få Marokko helt ind under huden. Du kommer blandt andet til at opleve samspillet mellem arabisk kultur og berberkulturen, og kontrasten mellem luksushotellet i storbyen Marrakech og berberlandsbyerne ved foden af Atlasbjergene. Efter de første dage i Marrakech går turen til Atlasbjergene, hvor vi skal vandre og undervejs udforske oaser, dale, vandløb, mandel- og figentræslunde og meget mere.

Datoer: 15.-24. maj 2018
 
Læs mere om turen og tilmeld dig her: NYHED: Marokko

Glædelig jul - kontoret er åbent i juledagene

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og en god juleferie.
 
Vores kontor er åbent alle hverdage mellem jul og nytår. Vi besvarer alle henvendelser, som kommer pr. mail og telefon.
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld