Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

NYHED: Marokko - oaser, Atlasbjerge og berberlandsbyer

Vi udbyder en ny fællestur til Marokko, hvor vi har samlet alt det bedste, det nordafrikanske land har at byde på. Turen er på ti dage og ledes af en dansk turleder. På turen skal vi udforske Marrakech, hvor vi bor centralt på en hyggelig riad (lille hotel). Vi skal opleve medinaens souker (markeder), der er baseret på håndværksfag. Vi skal også opleve nouvelle ville og samspillet mellem fransk og arabisk arkitektur. Efter Marrakech skal vi vandre i Atlasbjergene og nyde de smukke udsigter til bjergtinder og terrasselandbrug. På trekket overnatter vi i berberlandsbyer, og bagagen bliver båret fra sted til sted af muldyr. På trekket skal vi også opleve oaser, dale, vandløb, mandel- og figentræslunde og meget mere. Turen slutter, hvor den begyndte - i den livlige by Marrakech.
 
Turen ledes af en dansk turleder og er inkl. fly t/r Danmark.
 
Datoer: 15. maj til 24. maj 2018
 
Turen er åben for tilmelding. Læs mere her: Kulturvandring i Marokko

Irland - Wicklow Mountains, fællestur i 2018

Tag med på fællestur til Irland. Vi vandrer ad ruten Wicklow Way, som går gennem den smukke bjergkæde Wicklow Mountains i det østlige Irland syd for hovedstaden Dublin. Ruten, der er på ialt 132 kilometer, var Irlands første fjern-vandrerute (long distance trail). Turen begynder i Drumgoff ved Glenmalure i den sydlige del af Wicklow Mountains og slutter ved Marlay Park i nord.
 
Vi vandrer hver dag til et nyt overnatningssted, og den store bagage køres frem. Turen slutter med en fridag i Dublin. Turen ledes af en dansk turleder og er inkl. fly t/r Danmark.
 
Datoer: 20.-27. juli 2018
 
Turen er åben for tilmelding. Læs mere her: Wicklow Way

Camino-foredrag onsdag 17. januar

Står pilgrimsvejen El Camino i Nordspanien på din liste over ting, du gerne vil opleve, før du dør? Eller synes du blot, historien om pilgrimmenes vandringer tværs gennem Europa er spændende?
 
I så fald er du måske interesseret i at komme til vores gratis Camino-foredrag i København onsdag den 17. januar 2018. Vores turleder fortæller om pilgrimsruten og viser egne billeder. Deltagelse er som nævnt gratis, men tilmelding er nødvendig til hh@vagabondtours.dk.
 
Læs mere her: Camino-foredrag

I denne søde juletid...

På søndag er det tredie søndag i advent, og du kan stadig nå at deltage i vores adventskonkurrence på Facebook. Vi trækker lod om disse præmier på vores Facebook-side: Vagabond Tours på Facebook.
 
3. søndag i advent: En kanotur på Klarelven i Sverige for to voksne og to børn (du kan deltage allerede i dag).
 
4. søndag i advent: En rejse til Gran Canaria for to personer (du kan deltage fra mandag eftermiddag).
 
Vinderne udtrækkes mandagen efter de to søndage i advent, og de heldige får direkte besked.

Vi ønsker alle en god weekend!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld