Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Gazelle-kåring for tredie gang!

Dagbladet Børsen har netop kåret Vagabond Tours som gazelle-virksomhed for tredie gang (første gang var i 2010 og næste gang i 2016). Hæderen gives til virksomheder, som over fire år har haft vækst hvert år og som samlet set har fordoblet sin omsætning i løbet af den periode.
 
Vi er stolte over kåringen og takker vore kunder for opbakningen, både nye rejsende og de turdeltagere, der vender tilbage til os gang på gang for at komme på nye spændende og aktive ferier.
 
Drivkraften i vores virksomhed har gennem alle årene været ønsket om at dele vores glæde ved friluftsliv, vandring og autentiske oplevelser. Vi fornyr til stadighed vores rejsetilbud, men den grundlæggende filosofi forbliver den samme, nemlig at arrangere aktive naturoplevelser, som er nemme at gå til for folk med en travl hverdag.

Husk: Rejsemesse i Øksnehallen 21.-22. oktober

Vagabond Tours er på rejsemesse i Øksnehallen ved DGI-Byen i København den sidste weekend i efterårsferien. Rejsemessen, hvis officielle navn er Messen for Kvalitetsrejser, er åben lørdag den 21. og søndag den 22. oktober. Kom forbi og få en rejsesnak om, hvor du har vandret, hvor du drømmer om at rejse hen eller kom blot for at hilse på. Vi glæder os til at se dig.
 
På messen har Vagabond Tours følgende foredrag:
 
Lørdag kl. 13-13.30 (sal B): Foredrag om vandring ad Via Francigena (Vejen til Rom).
 
Søndag kl. 14.20-14.50 (sal B): Foredrag om vandring ad Camino de Santiago i Nordspanien.
 
På vores stand, der har nummer 116, kan du deltage i vores konkurrence, hvor vi udlodder en lækker dagtursrygsæk fra Osprey.
 
Vagabond Tours tilbyder ikke mindre end 50 procent rabat på indgangsbilletten. Normalprisen er 120 kroner, og du kan få din billet for 60 kroner.
 
Læs mere om rabat og find link til billetsalg med rabat her: Rejsemesse i Øksnehallen
 

Gratis foredrag om Caminoen

Vi går den mørke tid i møde, og det er starten på vores foredragsrække. Vi arrangerer i denne sæson igen en række arrangementer, hvor du kan komme og høre turledere fortælle om vandring ad Caminoen i Nordspanien.
 
Foredragsdatoerne er (foreløbig liste):
 
2017
 
Søndag 22. oktober kl. 14.20 (kræver billet til Messen for Kvalitetsrejser), København.
 
Onsdag 22. november kl. 19.15, Odense.
 
2018
 
Onsdag 17. januar kl. 17.30, København.
 
Onsdag 14. marts kl. 19.15, Odense.
 
Torsdag 15. marts kl. 19, København.
 
Det er gratis at deltage i foredragene, men tilmelding er nødvendig på grund af et begrænset antal siddepladser. Du tilmelder dig ved at sende en mail til hh@vagabondtours.dk med oplysninger om, hvilket foredrag (dato) du er interesseret i, antal personer samt navne.
 
Link til flere informationer finder du her: Rejseforedrag om Caminoen
 

Gode tilbud: Rejs i 2018 til 2017-priser

Indtil 15. november fastfryser vi priserne på vores individuelle vandreture for 2018. Med andre ord: Hvis du bestiller en tur i 2018 før den dato, betaler du kun 2017-prisen for den.
 
Tilbuddet gælder også kano- og tømmerflådeture i 2018.
 
Et udpluk af turene kan ses herunder:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Se alle de individuelle vandreture her: Individuelle ture

Vi ønsker alle en god efterårs-weekend!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld