Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Fotokonkurrence - årets bedste turfoto!

31. august, den allersidste officielle sommerdag, sluttede vores store sommerkonkurrence, og vi er så heldige, at rigtig mange har indsendt deres billeder fra en tur med Vagabond Tours. Udvælgelsen af ialt seks vinderfotos har ikke været let - for der findes mange smukke steder. Vi har modtaget billeder fra både Hærvejen, Marokko, Mont Blanc, Camønoen (Møn), kano- og tømmerflådeture i Sverige, Bretagne, Caminoen, Via Francigena, Norge og mange, mange andre steder. Tusind tak for alle jeres flotte bidrag!
 
Førstepræmien blev vundet af Lene Riis, der tog vinderbilledet under en rejse til Gran Canaria i april 2017.
 
Alle seks vinderbilleder og fotograferne bag pletskuddene kan ses på vores hjemmeside: Vindere af fotokonkurrence.
 
HJERTELIG TILLYKKE TIL ALLE! 

Vinter-vandring på Madeira

Madeira er en dejlig, lun vandre-destination, som man på grund af det milde klima også kan besøge om vinteren. Øen, der er en del af Portugal, ligger i Atlanten ud for Marokkos kyst, og den indbyder til vandreture. Madeira har et system af næsten to tusind kilometer vandingskanaler (de såkaldte levadaer), der løber på kryds og tværs af øen og tager dig med til fascinerende landskaber med frodige oaser og rislende vandfald.
 
Madeiras hovedby er Funchal, som ligger smukt i en frodig dal på sydkysten med en lang havnepromenade. Byen byder blandt andet på smalle stræder, hyggelige gader med et rigt handelsliv, cafeer og restauranter og en livlig markedshal med friske fødevarer og blomster.
Vagabond Tours tilbyder flere vandre-muligheder på Madeira:
 
 
Fælles vandretur til Madeira med turleder:
 
20.-27. januar 2018: Meditation og vandring på Madeira (tilbud om guidet meditation hver morgen og aften)
 
24. februar-3. marts 2018: Vandre-uge på Madeira
 
3.-10. april 2018: Vandre-uge på Madeira
 
 
Individuelle vandreture til Madeira:
 
Desuden tilbyder vi individuelle vandreture, hvor du vandrer fra overnatningssted til overnatningssted (hoteller og gode B&B). Bagagen bliver kørt til næste overnatningssted, mens du vandrer, så du ikke skal bære andet end en dagtursrygsæk. Turen kan varieres i sværhedsgrad fra let-moderat til mere udfordrende.
 
Lige nu kan du booke turen til 2017-pris på vores hjemmeside. Du skal selv bestille fly. Turen starter og slutter i Funchal, hvor en taxa henter dig og kører dig til det første hotel. Flyselskabet Norwegian flyver direkte til Funchal, for eksempel lørdag til lørdag.
 
Sæson: Hele året. Pris for turen uden fly: Kr. 3.800 pr. person. Læs mere her: Levada-vandring på Madeira
 

Rabat på indgangsbillet til messe

Husk at du kan få 50 procent rabat på din indgangsbillet til Messen for Kvalitetsrejser, der finder sted i Øksnehallen i København den 21. og 22. oktober. Billetten kan købes via dette link: Rabat på indgangsbilletter.
 
Vagabond Tours har en stand på messen, og du kan høre David Grønbæk holde foredrag om Via Francigena (Vejen til Rom) og Caminoen. Se tidspunkter og lokalitet for foredrag her: Program for messe.

Vi ønsker alle en rigtig god weekend!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld