Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Tag med på vandretur i efteråret

Hvis du ikke synes, du har fået sol og varme nok i Danmark i sommer, har Vagabond Tours et forslag til dig: Vi har nogle få ledige pladser på efterårets vandreture i blandt andet Spanien og Portugal, så hvis du kan træffe en hurtig beslutning, kan du komme afsted til sydens sol endnu her i september eller i oktober. Alle rejser er fællesture med dansk turleder.

Sikker afgang: Mallorca - vandring og meditation 30/9

På fællesturen til Mallorca bor vi ved kysten i den charmerende fiskerby Puerto de Sóller (hotel). Hver dag tager vi på vandreture rundt om i bjergområder på øen. Mulighed for at deltage i guidede meditationer (på hotellet) hver morgen og aften (inkluderet i turens pris).
Turen er inklusiv fly fra København t/r. To danske turledere er med på hele turen.
Dato: 30/9-7/10. Læs mere om turen her: Mallorca, vandring og meditation.
 

Bus- og vandretur på Caminoen de Santiago 17/10

Vagabond Tours' bus- og vandretur på Caminoen er et godt sted at begynde, hvis man ikke før har været på vandreferie og er usikker på, om man kan klare lange dagsstrækninger. Turen følger den gamle pilgrimsrute, og undervejs besøger I byerne Burgos, Leon og Lugo, inden I kommer til Santiago de Compostela med apostlen Jakobs grav, der gennem århundreder har været pilgrimmenes mål. Deltagerne beslutter selv, hvor meget de vil vandre, og dagsstrækningerne er på mellem 2 og 13 kilometer.
 
Læs mere om bus- og vandreturen her: Caminoen, bus- og vandretur

Sikker afgang: Via Francigena - Montefiascone-Rom 30/9

Vandreruten Via Francigena, også kaldet Vejen til Rom, er det italienske modstykke til Caminoen i Spanien. Fra gammel tid har man vandret til pilgrimsmålet i Rom, og ruten er i nyere tid blevet fastlagt og forsynet med skilte til pilgrimme. Fællesturen er på otte dage og begynder i i byen Montefiascone, som ligger i regionen Lazio. Herfra er der cirka 112 kilometer til Rom. Ruten fører gennem landlige områder uden store højdemeter, og undervejs kommer I blandt andet forbi byen Viterbo, hvor paverne gennem tiderne har resideret. Endemålet for vandringen er Peterskirken i Rom. Gruppen ledes af en dansk turleder. Turen sluttes med en fri dag i Rom. 
Læs mere om turen her: Via Francigena

Sikker afgang: Camino Portugués - Tui-Santiago 23/9

Denne vandrerute begynder på grænsen mellem Portugal og Spanien. Turen er på ialt otte dage, og endemålet er Santiago de Compostela. Den portugisiske Camino er let kuperet og ikke så krævende. Undervejs på vandringerne har man smukke udsigter til silhouetter af bjerge, og ruten passerer smukke, gamle byer.
Turen er inklusiv fly fra København t/r. Dansk turleder er med på hele turen.
Dato: 29/9-6/10 2017. 
Læs mere om turen her: Camino Portugués

Sikker afgang: Caminoen - Sarriá-Santiago 29/9

På denne tur vandrer man de cirka 112 kilometer fra Sarriá til Santiago de Compostela i Nordspanien, den klassiske Camino-rute. Men der er kun en plads tilbage (enkeltværelse). 
Turen er inklusiv fly fra København t/r. Dansk turledere er med på hele turen.
Dato: 29/9-6/10 2017. Læs mere om turen her: Caminoen, Sarriá-Santiago

Sæt kryds i kalenderen: Messe for kvalitetsrejser 21-22/10

Vagabond Tours deltager igen i år i Messe for kvalitetsrejser i Øksnehallen i København 21. og 22. oktober. På messen kan du blandt andet høre en af vore erfarne turledere fortælle om Caminoen og få en rejsesnak med vore turledere og medarbejdere på standen.
Vagabond Tours tilbyder 50 procent på din entrébillet til messen. Billetten kan købes via dette link: Rabat på indgangsbillet. Normalprisen er 120 kroner, men du får altså indgangsbilletten til 60 kroner. Rabatten gælder fra i dag.
Sæt kryds i kalenderen allerede nu og køb din billet.

Vagabond Tours ønsker alle en god weekend!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld