Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Vandretur på Mallorca: 30. september til 7. oktober

Fik du ikke sol og varme nok denne sommer? Så tag med på vandretur til Mallorca. Vi har fast base på et hotel i den hyggelige fiskerby Puerto del Sóller på Mallorcas nordvestkyst. Byen har klippekyster, romantiske bugter og er omgivet af appelsinplantager. Hver dag tager vi på vandreture og har imponerende udsigter over Middelhavet. På turen er der i øvrigt mulighed for at deltage i guidet meditation både morgen og aften.
 
Læs mere om turen lige her: Mallorca, 30. september-7. oktober
 

September: Få ledige pladser på fællesture

September er lig med gode vandre-uger i Europa. Vi har få ledige pladser tilbage på vores fælles vandreture i september. Turene er med fly fra Danmark og med Vagabond Tours' dansktalende turleder. Der er enkelte pladser på følgende afgange:
 
09.-16. september: Cinque Terre, Italien
 
18.-25. september: Sydvestengland
 
23. september-01. oktober: Camino Portugués
 
29. september-06. oktober: Camino, Nordspanien (foto)
 
30. september-7. oktober: Mallorca, Spanien

Fotokonkurrence: Sidste chance

Sommerkonkurrencen om at tage årets bedste foto fra en Vagabond Tours-tur er i fuld gang. Vi har modtaget mange flotte bidrag. Tak for billederne!
 
Hvis du endnu ikke har sendt dit bidrag, kan det nås endnu. Konkurrencen fortsætter indtil 31. august 2017.
 
Du kan blandt andet vinde en vandretur for to personer på Trækstien langs Gudenåen (værdi kr. 4.400), et gavekort til Vagabond Tours (værdi kr. 2.500), en dagtursrygsæk og vingaver.
 
Nogle af de indsendte billeder bliver vist på vores Facebook-side. Hvis du vil se nogle af de flotte fotos fra turene, kan du se siden her, og du er velkommen til at følge os: Facebook/vagabondtours
 
Læs mere om, hvordan du deltager her: Sommerkonkurrence
 

Vandretræf på Øhavsstien - kun få pladser tilbage

I weekenden den 13.-15. oktober arrangerer vi for første gang vandretræf på Øhavsstien ved Det Sydfynske Øhav.
 
Vi har fast base på det 4-stjernede Hotel Christiansminde i Svendborg hele weekenden. Du ankommer om fredagen, og lørdag og søndag står der vandring på programmet. Du kan vælge mellem seks udvalgte etaper på den 220 kilometer lange Øhavssti. Etaperne er på mellem 11 og knap 20 kilometer. Ialt er der plads til 100 vandrere.
 
Vi har kun få pladser tilbage, så det er ved at være sidste udkald, hvis du vil være med. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelde dig lige her: Vandretræf på Øhavsstien
 

Vi ønsker alle en god uge!

Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld