Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandretræf på Øhavsstien i Det Sydfynske Øhav

Vandrere ser frem til weekend på Øhavsstien

Tilmeldingerne til Vagabond Tours vandretræf på Øhavsstien den 13.-15. oktober er begyndt at strømme ind, og meget tyder på, at kombinationen af den 220 km smukke vandrerute i Det Sydfynske Øhav, komfortabel indkvartering og måltider af høj gastronomisk kvalitet falder i vandrernes smag. Deltagerne bliver på forhånd præsenteret for seks vandre-etaper på Øhavsstien, og heraf skal de hver især vælge to, som de vil gå henholdsvis lørdag og søndag.
På vores hjemmeside kan man læse en beskrivelse af alle seks vandre-etaper. På vandretræffets første dag får hver deltager udleveret et eksemplar af guidebogen "Øhavsstien - en vandretur rundt om Det Sydfynske Øhav".
 
Du kan tilmelde dig vandretræffet lige her: Vandretræf, 3 dage
Sommerferie på den svenske elv

Sommerferie på den svenske elv Klarelven

Klarelven er med sine 270 kilometer ikke bare Sveriges længste elev, den lægger også vand og flodbredder til spændende ture for børnefamilier og andre eventyrlystne folk i alle aldre. I det smukke og fredfyldte Värmland arrangerer Vagagabond Tours to former for uforglemmelige oplevelser på Klarelven, tømmerflådefærd, hvor man først bygger sin egen tømmerflåde under kyndig vejledning fra lokale instruktører, og kanoture. Du kan i øvrigt også padle i kano på en anden elv i Värmland, Svartelven.
 
Du kan læse mere om turene på Klarelven lige her:
Vandring langs Bretagnes kyst i Frankrig

Barsk kystlandskab og fransk cuisine

Bretagne, en smuk del af Frankrigs kyst ud mod det brusende Atlanterhav, er meget andet og mere end en afvekslende vandrerute med charmerende landsbyer, maleriske små havne, øer, holme, vige og sandstrande samt en utrolig forskel på lavvande og højvande, altså ebbe og flod. Området byder også på et stort udvalg af de retter, der har gjort det franske køkken verdensberømt.
Bretagne er blandt andet hjemsted for pandekager ("crepes" på fransk), æblevin og Calvados. Turen langs Bretagnes kyst byder på overkommelige dagsvandringer, mulighed for at bade på landsdelens smukkeste strande og veldækkede borde med det bedste, fransk gastronomi har at byde på.
 
Læs mere lige her: Bretagne, 6 dage
Panoramaudsigt i nationalpark

Panoramaudsigt i nationalpark

Pyrenæerne er lig de mest imponerende bjerglandskaber i Europa, og bjergkæden byder på kendte tinder som Troumouse, Estaube og Gavanie, og i samme område kan man se Europas længstfaldende vandfald. Undervejs vandrer du gennem naturskønne dale, der varierer mellem det idylliske og det barske, og bjergryggene byder på storslåede panoramaudsigter. Turen begynder i den smukke by Cauterets og går gennem nationalparken Parc National de Pyrenees, inden den slutter i Gavanie. Overnatning sker i hyggelige bjerghytter og -hoteller.
 
Læs mere lige her:
Ledige pladser på fællesture i sommerferien

Ledige pladser på fællesture i sommerferien

Hvis du vil på fællestur i sommerferien, har vi ledige pladser på følgende ture:
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld