Nyhedsbrev
Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

NYHED: Vandretræf på Øhavsstien - Sydfyn og øerne

Anden weekend i oktober, den 13.-15. oktober, får du mulighed for at komme med på Vagabond Tours' store vandretræf, der bliver holdt i naturskønne omgivelser på Sydfyn, Tåsinge og Langeland, tæt på den 220 kilometer lange Øhavsstien. Vandreruten krydser fire kommuner og går rundt om Det Sydfynske Øhav. Ialt bliver der plads til cirka 100 vandrere, som bliver indkvarteret på et af egnens bedste hoteller, og det betyder, at du kommer til at tilbringe weekenden sammen med en masse andre natur- og vandreinteresserede. Og hvem ved: Måske bliver det også til et hyggeligt gensyn med folk, du har mødt før, måske på en af vore vandreture.
 
Turen starter og slutter i Svendborg, der også er fast base for vandretræffet. Deltagerne ankommer fra fredag eftermiddag og aften, og programmet for lørdag og søndag byder begge dage på dagsvandringer efter eget valg.
Deltagerne vælger selv, hvilke strækninger de vil gå. Du kan vælge mellem seks forskellige ruter på mellem 11 og 18,5 kilometer, for eksempel mellem Trente Mølle og købstaden Faaborg, i Svanninge Bakker, i Nørreskoven på Tåsinge og herregårdslandskaberne på Langeland. Om aftenen holdes foredrag om Øhavsstien og andre vandre-relaterede indslag.
 
Vandretræffet er åbent for tilmelding.
 
Læs mere her: Vandretræf, 3 dage
 
 

Turen går til Pyrenæerne

Bjergkæden Pyrenæerne, der ligger i Frankrig tæt på den fransk-spanske grænse, byder på nogle af verdens allerflotteste højdedrag med dybe dale, høje tinder og betagende smukke udsigter. Landskabet skiftet ustandseligt karakter, fra det idylliske og frodige til det barske, men uanset hvordan vind og vejr arter sig, vil der altid være en komfortabel seng og et varmt måltid, der venter på vandrerne. Turdeltagerne overnatter både i hyggelige bjergbyer og i en mere afsides bjerghytte midt i det vældige landskab.
 
Læs mere om Pyrenæerne lige her: Pyrenæerne, 7 dage (sovesal)
 
 
 

Gratis dagsvandring på lørdag

På lørdag den 13. maj har vi igen en af vore populære dagsvandringer med turleder, denne gang på Gendarmstien ved Flensborg Fjord tæt på den dansk-tyske grænse. Vi har valgt at sætte en ekstra turleder på og udbyde endnu 15 pladser, så du kan altså nå det endnu.
 
Deltagelse er gratis, men du bedes huske at tilmelde dig ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk. Læs mere om turen, der begynder i Sønderborg lørdag kl. 11 på vores hjemmeside lige her: Dagsvandring, lørdag den 13. maj

Ekstra afgang på Caminoen fra Burgos til Santiago

Vi åbner for en ekstra afgang på vores bus- og vandretur til Caminoen, en fællestur på den del af pilgrimsruten, der går fra Burgos til Santiago de Compostela. Turen er med dansk turleder. Du oplever Caminoens højdepunkter, når vi vandrer udvalgte smukke strækninger, ligesom vi laver nedslag på de mest berømte og historiske steder. Vi har desuden vores egen bus med.
 
Turen varer fra 1.-8. september og er åben for tilmelding: Caminoen, 8 dage

Vi ønsker alle en god storebededagsferie!

 
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld