Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Camønoen - Møns Klint

NYHED: Camønoen – Møn, Bogø og Nyord

Allerede fra 1. juni får du chancen for at opleve Camønoen, Danmarks nyeste vandrerute, der strækker sig over 175 kilometer på øerne Møn, Bogø og Nyord i Smålandsfarvandet og fører vandrerne gennem noget af landets smukkeste og mest særegne natur og kulturlandskaber, ikke mindst Møns Klint. Undervejs overnattes på motel eller Bed & Breakfast, og din bagage bliver kørt til næste overnatningssted, så du kan koncentrere dig om at vandre.
 
Turen kan gennemføres i juni og igen i september-oktober. Hvis du foretrækker at gå på Camønoen i juli eller august, kan du sagtens det, men der vil være nogle få afvigelser i forhold til ovennævnte beskrivelse. For eksempel får du længere tid ved Møns Klint.
 
Ring evt. til kontoret og hør nærmere, men vær hurtig, for der er rift om pladserne!
 
Du kan bestille lige her: Camønoen, 5 dage

Konkurrence: Vind en tur på Camønoen

Konkurrence: Vind to ture på Camønoen
Vagabond Tours holder i forbindelse med lanceringen af Camønoen som ny vandretur en konkurrence på Facebook om to pladser med valgfri startdato. Gå ind på vores Facebook-side og skriv, hvem du gerne vil have med, hvis du skulle være så heldig at vinde! 
 
Vandring langs Hadrian's Wall

Hadrian’s Wall

Hadrian var en af de mest fremsynede og fremskridtsvenlige romerske kejsere, men han er i eftertiden mest kendt for bygningsværket Hadrian’s Wall i Nordengland, der på den tid udgjorde den nordlige grænse af det romerske imperium. Præcis som vi danskere byggede Dannevirke i det nuværende Sydslesvig som bolværk mod udefrakommende fjender.
 
Selv om det er næsten 2.000 år siden, den 135 kilometer lange Hadrian’s Wall blev bygget, står muren der stadig, og er i dag en vandrerute, en såkaldt long-distance-trail, der går fra kyst til kyst tværs over England gennem et smukt, bakket landskab. Hadrian’s Wall blev i 1987 optaget på UNESCO’s verdensarvliste. Turen begynder i Bowness-on-Solway på Englands vestkyst og slutter i Wallsend på østkysten.
 
Du kan bestille lige her: Hadrian’s Wall, 8 dage
Dolomitterne: Imponerende bjerglandskab

Dolomitterne

Dolomitterne kaldtes tidligere blot Monti Pallidi (de blege bjerge), men fik sidst i 1700-tallet sit nuværende navn efter bjergarten dolomit, der brydes og forhandles i knust form under navnet dolomitkalk. Bjergkæden er en del af de italienske regioner Trentino-Sydtyrol og Veneto, og udgøres af en imponerende række bjergtinder og forrevne klippeformationer, kort sagt et spektakulært landskab og et paradis for vandrere.
 
Hver dag vandrer du til en ny charmerende bjerghytte i flotte omgivelser, og du modtages af en vært, der står klar med et veltillavet aftensmåltid og en komfortabel seng. Vandreruten går gennem smalle lange dale, over bølgende græsgange, gennem stemningsfulde skove, langs bjergsider og op ad højderygge. Undervejs kommer du til at opleve den ene betagende udsigt efter den anden, ikke mindst i områderne omkring Passo Pordoi, Passo Fedaia og Passo Sella, der også er kendt fra cykelløbet Giro d’Italia.
 
Vi har flere ture til Dolomitterne, og du kan blandt andet vælge mellem to overnatningsformer, sovesal eller komfort (privat værelse). Ring evt. til kontoret og hør nærmere.
 
Individuel tur: 
Fællesture:
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld