Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Godt nytår!

Vi ønsker alle modtagere af vores nyhedsbrev et rigtig godt nytår og håber at det byder på spændende friluftsoplevelser! Vi glæder os til at præsentere nye aktive ture her i nyhedsbrevet i løbet af 2017.
Europas mest spektakulære vandrerute: Tour du Mont Blanc

Åben for tilmelding til sommeren 2017

Europas mest spektakulære vandrerute: Tour du Mont Blanc
Chamonix i Frankrig er udgangspunkt for det populære longdistance trek Tour du Mont Blanc (TMB), der fører gennem Frankrig, Schweiz og Italien. På trekket overnatter man i bjerghytter (vælg mellem sovesal eller dobbeltværelser). Bagagen kan blive kørt, så man kun bærer en dagtursrygsæk og kan nyde vandringerne. Vandreetaperne er enestående, hvor man hver dag har Mont Blanc som en smuk kulisse og kan nyde synet af alpine blomster og måske se kongeørne, murmeldyr og stenbukke.
 
Kort sæson i sommermånederne
Turen har en kort sæson, da hytterne kun er åbne fra medio juni til medio september. Den tidlige sæson er rolig og smuk, men der kan ligge sne enkelte steder. I højsæsonen bliver hytterne ofte fuldt booket, så vi anbefaler, at man booker sin tur i god tid.
 
Turene er nu åbne for tilmelding for 2017. Læs mere om turene her:
Hvis du har spørgsmål til turene (sværhedsgrad, egen bil/fly dertil eller andet) er du velkommen til at ringe til kontoret (33 33 00 40, spørg efter Tina) eller sende en mail til booking@vagabondtours.dk
Camino-foredrag i januar og marts

Kom til foredrag i januar og marts 2017

Igen i år har vi en række Camino-foredrag i vinteren og foråret. Foredragne er gratis og er åbne for tilmelding. Vores turledere holder foredragene. Foredragene afholdes som ”fyraftensmøder” og varer 1½-2 timer. Her kan du se en oversigt over datoer:
  • Caminoen, d. 10. januar, Odense (20% rabat på udstyr denne aften)
  • Caminoen, d. 17. januar, København
  • Caminoen, d. 19. januar, Århus
  • Caminoen, d. 7. marts, København
Læs mere om foredragene her. Du kan tilmelde dig foredragene ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk Læs mere om pilgrimsvandreture her.
Foredrag og indkøbsaften i Spejdersport, Odense (20% rabat)
Sammen med Spejdersport i Rosengårdscentret i Odense inviterer vi til Caminoforedrag og indkøbsaften. Denne aften får du 20% rabat på varer i butikken. Det er gratis at deltage (tilmelding nødvendig): Dato: 10. januar 2017 (kl. 19.15 til ca. 21). Du tilmelder dig arrangementet ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk
Tag med på vinter-vandring i lune temperaturer

Tag med på vinter-vandring i lune temperaturer

I morgen lørdag, rejser en udsolgt gruppe afsted til en vandreuge på Gran Canaria på en fællestur med turleder. Hvis du også gerne vil opleve denne smukke vandredestination under lune himmelstrøg, har vi pladser på næste afgang i februar måned d. 18.-25. februar 2017.
 
 
Se også vores invidividuelle vandretur på Gran Canaria (sæson hele året, daglig afgang). Gran Canaria, individuel tur
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld