Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandring på egen hånd ad Camino Portugués

Vandreture ad Camino Portugués fra Porto til Santiago

Camino Portugués fra Porto til Santiago de Compostela er et oplagt modstykke til den mere kendte Camino Francés i Nordspanien. Du kan begynde din tur i den smukke UNESCO-anerkendte by, Porto, ved Atlanterhavets kyst. Ruten fra Porto nordpå til Santiago de Compostela er både naturskøn og stemningsfuld. På din vandring gennem små landsbyer, passerer du historiske monumenter og møder de venlige og smilende lokale portugisere, som ønsker "bom caminho".
 
Vandreture på egen hånd (valgfri startdato)
Se programmet for fællesture (datoer for 2017 åbner snart)

Caminoen foråret 2017: Fælles vandreture med turleder

Forårets Camino-fællesture er åbne for tilmelding. Du kan vandre den klassiske strækning fra Sarría til Santiago på 8 dage eller du kan vælge en længere tur fra Astorga til Santiago på 14 dage. Hvis du ønsker en kombination af kultur og lette vandreture, kan du vælge vores bus- og vandretur, som kombinerer daglige vandringer med kulturelle højdepunkter på ruten fra Burgos til Santiago. Alle fællesture er med overnatning, halvpension, kørsel af bagage, turleder og fly. 
 
Sarría-Santiago (vandretur):
Astorga-Santiago (vandretur):
Burgos-Santiago (bus- og vandretur):
Datoerne for sommerens og efterårets ture lægges løbende på vores hjemmeside.

Vandreture på egen hånd ad Caminoen i Nordspanien

Vil du vandre på egen hånd på Caminoen og selv vælge din afrejsedato kan du vælge vores individuelle ture. Vi arrangerer dine overnatninger med morgenmad og kortmateriale til turen. Du kan tilvælge kørsel af bagage og aftensmad, ligesom du kan få et tilbud på din flyrejse. Kontakt kontoret på mail: booking@vagabondtours.dk
Pilgrimsruten fra St. Jean til Santiago de Compostela
Besøg os på Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen d. 23.-23. oktober
Weekenden d. 23.-23. oktober (sidste weekend i efterårsferien) er Vagabond Tours er på Rejsemesse i Øksnehallen. Vi er på stand nr. 52B og du kan allerede nu købe din entrébillet og få 50 % rabat. Entrébilletten gælder til enten lørdag eller søndag.
 
 
Messen er åben lørdag og søndag kl. 10-17 i Øksnehallen, 3 min. gang fra hovedbanegården.
VI ØNSKER DIG EN RIGTIG GOD WEEKEND 
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld