Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Mød Vagabond Tours på Rejsemessen for kvalitetsrejser

Få 50% rabat på din entrébillet til rejsemesse i Øksnehallen

I weekenden d. 22.-23. oktober 2016 er vi på Rejsemessen for kvalitetsrejser i Øksnehallen (3 min. gang fra Hovedbanegården). Vi er på stand nr. 52B og ved at benytte nedenstående link får du 50 % på din entrébillet.
 
 
På standen kan du få en snak om vores ture og vi høre vores nye foredrag om Vandreruten ad Via Francígena. Foredraget er lørdag kl. 15:25.
 
Messens åbningstider:
Lørdag d. 22. oktober kl. 10-17
Søndag d. 23. oktober kl. 10-17
 
Vi glæder os til at hilse på dig!
Mød Vagabond Tours på Rejsemessen for kvalitetsrejser

Madeira - skønt vejr til vandring året rundt

En vandretur på den portugisiske ø Madeira er god mulighed, hvis du trænger til lune temperaturer i de kolde vintermåneder. Øen, der ligger vest for Marokkos kyst, har et mildt klima året rundt og på de sydvendst bjergsider dyrkes afgrøder på anlagte terrasser. Et sindrigt system af vandingskanaler (levadaer) fører regnvandet til markerne - på kryds og tværs af øen. Langs vandingskanalerne er der anlagt gangstier og disse stier er i dag attraktive vandreruter.
 
Vælg mellem disse vandreture på Madeira:
Meditation og vandring på Madeira, fællestur inkl. fly
Fællestur (inkl. fly): Meditation og vandring
Denne tur er en fast del af vores program. På turen har man base to steder på øen - på den sydvestlige del og i hovedbyen Funchal. Morgen og aften tilbydes daglige guidede meditationer (på hotellet) og om dagen vandrer vi nogle af øens flotteste vandreruter.
Vandreuge på Madeira, fællestur inkl. fly
Fællestur (inkl. fly): Vandreuge på Madeira
Denne tur er vores populære vandreuge, som har et varieret vandreprogram, hvor vi oplever forskellige områder på øen. Et af turens højdepunkter er en solopgangstur, hvor vi oplever Madeiras højeste tinde (1900 m) på øens midte. Turen har base to forskellige steder og byder også på en fridag i Madeiras smukke hovedby Funchal, der ligger på en klippe, som skråner ned til havet.
Dato: 14.-21. oktober 2016 (udsolgt), 11.-18. februar 2017 (få pladser), 31. marts-7. april 2017 (ledige pladser)
Levada-vandring på Madeira på egen hånd med valgfri startdato
Individuel tur (uden fly): Levada-vandring på Madeira
På denne vandretur (8 dage) oplever man den østlige del af øen. Næsten alle dage vandrer man frem til næste overnatningssted, mens bagagen bliver kørt. På vandreturene oplever man øens bjergrige midte og de charmerende småbyer ved kysten. Mange af vandreturene følger de antikke vandingskanaler, levadaer. Fly til turen kan bestilles hos Vagabond Tours.
Dato: Valgfri startdato (på forespørgsel)
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld