Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Oplev det autentiske Italien blot 75 km fra Rom

Oplev det autentiske Italien blot 75 km fra Rom

75 km fra Rom ligger den lille landsby Cottanello i den nordlige del af Sabiner-bjergene. Cottanello er med sine sammenbyggende huse og labyrinter af brolagte gader, en landsby med dybe rødder i historien placeret midt i en imponerende natur.
 
Her i dette område kan du komme på en 7-dages vandretur med base i den autentiske og charmerende bjerglandsby. Du vandrer ad gamle pilgrims- og hyrdestier gennem smukke dale og græsgange og op til vidunderlige udsigtspunkter. Vores danske kontaktperson tager i mod dig og du har base på et tidligere kloster, som nu er indrettet som herberg i rolige omgivelser med udsigt over Tiberdalen og Monte Cosce (1114 m).
Via Francigena - fra Montefiascone til Rom
Via Francigena - fra Lucca til Rom
Via Francigena - fra Lucca til Rom

Billeder fra vores nye fællestur ad Pilgrimsvejen til Rom

Vores turledere Alfredo og Pia er netop kommet hjem fra vores første fællestur ad Pilgrimsvejen til Rom med dejlige oplevelser i rygsækken. Vil du gerne opleve den smukke vandrerute i Italien, har vi to ture i efteråret:
 
1) Lucca-Rom d. 17.-24. september: En fantastisk vandre- og kulturoplevelse. Vi har en bus med på hele turen og turen er tilrettelagt med en formiddags- og en eftermiddagsvandring. Vi har 1 plads tilbage på denne tur (i et enkeltværelse). Turen er med dansk turleder og fly.
 
2) Montefiascone-Rom d. 30. sep.-8. okt.: En lignende tur er vores fællestur fra Montefiascone til Rom er rigtig godt bud. Vi vandrer hver dag til vores næste overnatningsted, får vores store bagage kørt og slutter med en fridag i Rom. Turen er med dansk turleder og fly.
Fjernvandre-ruten The Dingle Way i Irland

To populære "fjernvandre-ruter" i Irland

Irland har ikke fået tilnavnet Den Grønne Ø uden grund. Grønne græsgange, dyrkede landskaber og romantiske skove er bare nogle af de omgivelser, som du vandrer i på fjernvandreruten The Wicklow Way syd for Dublin. Du vandrer fra sted til sted og overnatter på hyggelige B&B på ruten. Du kan vandre på en individuel tur (på egen hånd) eller en fællestur med turleder.
På Irlands sydvestkyst finder du vandreruten The Dingle Way, som følger kysten af Dingle-halvøen. Området (Kerry County) har en stærk irsk kultur og traditioner hvad angår sprog, folkemusik og litteratur. Vandreruten er afvekslende med panoramiske udsigter over bjerge, øer, hav og strand.
Følg Vagabond Tours på Facebook
 
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld