Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Træningstur på søndag,

Husk: Gratis træningstur på søndag, "De Fynske Alper"

Søndag d. 29. maj vandrer vi i Svanninge Bakker. Turen er ca. 14 km og går gennem et smukt og kuperet landskab med udsigt over Det Sydfynske Øhav. Turen ledes af en turleder. Det er gratis at deltage og alle er velkomne.
 
Du kan tilmelde dig ved at sende en mail til booking@vagabondtours.dk. Læs mere om dagsvandringen her.
Kombinér storbyen Marrakech med aktiv ferie i Marokko

Kombinér storbyen Marrakech med aktiv ferie i Marokko

Har du overvejet en aktiv ferie i Marokko? Start din tur i den spændende by Marrakech, som ligger for foden af Atlasbjergene. Marrakech har en særlig 1001 nats eventyrstemning! Byens "souk" er et virvar af gader, gyder og smalle passager med tusindvis af butikker og boder. Den centrale plads Djemaa El-Fnaa er en Aladdins hule. Byen er kontrastfuld og har også mange store, smukke og fredfyldte haveanlæg.
 
Hos Vagabond tours kan vi arrangere ture for individuelle, grupper, firmaer og familier. Se f.eks. disse tre individuelle ture:
Kontakt kontoret for dine ønsker til komfort (simpelt eller luksus), antal dage, sværhedsgrad eller ture tilpasset børnefamilier.
Imponerende vandring i Jotunheimen i Norge

Imponerende vandring i Jotunheimen i Norge

Jotunheimen er Norges mest populære nationalpark og det område i Nordeuropa, hvor man finder flest toppe over 2.000 meter. Vandreturene kan måle sig med nogle af Europas mest imponerende vandreture. En klassiker er stien fra Memurubu til Gjendesheim over Besseggen, hvor der er udsigt til de smaragdgrønne søer Gjendevatnet og Bessvatnet. Du kan opleve det hele på denne vandretur (på egen hånd):
Din bagage fragtes med båd mens du vandrer til næste overnatningssted. Du bærer således kun en dagtursrygsæk. 
Fællesture på Caminoen med lette dagsvandringer

Fællesture på Caminoen med lette dagsvandringer

Der er mange måder at opleve Caminoen på. Ingen er mere rigtig og du skal finde den måde, som er rigtig for dig. Vi foreslår to anderledes rejseformer på Caminoen – begge ture med lette dagsvandringer, hvor de fleste kan være med.
 
1) Caminoen – bus og vandring: Turene ledes af en danske turleder. Der er bus med på hele turen, som starter i Burgos og slutter i Santiago de Compostela – med mulighed for en dagsudflugt til Finisterre. Turen varer 8 dage og er en kombination af kulturelle højdepunkter og lette vandringer. For at opleve netop højepunkterne har vi en bus med og tilbagelægger en del af ruten i bus.
2) Caminoen – meditation og vandring: Turen ledes af to danske turledere (en underviser i meditation og en vandreturleder). Vi vandrer fra Melide til Santiago, hver dag til et nyt overnatningssted. Turen består af lette og relativt korte dagsvandringer med guidede meditationer morgen og aften. Turen er en god mulighed for at koble af fra en travl hverdag.
PS. Vi har også en meditations- og vandretur på Mallorca :) Læs mere her
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld