Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandring langs Hadrian's Wall

Vandring langs Hadrians mur

Vidste du, at den 135 km lange mur tværs over England i dag er en attraktiv vandrerute, som går fra kyst til kyst gennem et typisk engelsk, let bakket landskab? Den 2000 år gamle mur blev opført af kejser Hadrian for at markere grænsen og forsvare det romerske Brittania. Muren med dens fæstninger og borge er Storbritanniens største romerske monument og på UNESCOs liste over verdensarv.
 
Du kan vandre langs Hadrian's Wall på disse ture:  
Træningsture i Danmark

Vil du med på en træningstur i Danmark?

Vi har stadig nogle træningsture tilbage i dette forår og den næste er allerede nu på søndag. Turene ledes af vores turledere og alle kan deltage. 
Turene er en god mulighed for at få motion og frisk luft i hyggeligt samvær med andre. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Læs mere
 
*Ikke flere pladser. Kontakt kontoret for at komme på venteliste.
Vandring i Cotswold i England

Det bedste af Cotswold (lette vandringer)

Mange kender Cotswolds stemningsfulde (og typisk engelske) landskaber fra tv-serier som "Barnaby" og "Inspector Morse". Du vandrer i et idyllisk landskab med bløde bakker, levende hegn langs smalle veje, ældgamle skove og rislende vandløb - med gamle stenhuse, kirker og herregårde. En charmerende tidslomme fyldt af god stemning og gæstfrihed!
 
Du vandrer hver dag til dit næste overnatningssted på lette til let-moderate vandreture. Du kan tage turen på 5 eller 8 dage (8 dage med de letteste vandreture).
Vi ønsker alle en rigtig god weekend
 
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld