Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Ekstra afgange på Caminoen

Ekstra afgange på Caminoen i 2016

Paven har erklæret 2016 for et helligt år og vi arrangerer derfor to ekstra fællesture på Caminoen:
 
Vandring fra Sárria til Santiago, 8 dage: 113 km over fem vandredage af moderat sværhed, hvor I på sjettedagen ankommer vandrende til Santiago og kan deltage i pilgrimsmesse kl. 12. Turen afrundes med en fridag i Santiago med mulighed for at besøge Finisterre på Atlanterhavskysten. Turen ledes af en dansk turleder.
Du kan også vandre turen på egen hånd og selv vælge din stardato. Læs mere her
 
Bus- og vandretur med kulturoplevelser, 8 dage: Turen begynder i Burgos og slutter efter 500 km i Santiago og byder på nogle af Caminoens største natur- og kulturoplevelser. Der er dagligt mulighed for kortere eller længere vandreture (alt efter hvad man har lyst og kræfter til) i en fascinerende afveksling af nordspanske landskaber. Samtidig oplever man både Burgos, León, Lugo og Santiago, som er flotte og charmerende byer tæt knyttet til Caminoen. Glæd dig til at opleve højdepunkterne på Caminoen! Turen ledes af en dansk turleder.

Santiago kage - kan anbefales!

Bag din egen Santiago-kage
Hvis du skal afsted på Caminoen, bør du belønne dig selv med et stykke ”Tarta de Santiago” og en god kop kaffe, når du når endemålet. Det er en lækker mandelkage med citron, drysset med flormelis og smykket med et Jakobskors. Den klassiske pilgrimskage har været kendt siden middelalderen, opskriften blev muligvis medbragt af pilgrimme. Kagen er EU-beskyttet som egnsspecialitet, så kun kager fremstillet i Galicien efter den traditionelle opskrift kan bruge navnet. Men du må godt selv bage kagen derhjemme! Her har du opskriften
Ekstra træningstur d. 1. maj i Vejle Ådal

Ekstra træningstur i Vejle Ådal søndag d. 1 maj

Vi har fået så mange tilmeldinger til vores træningstur i Vejle Ådal, at vi har planlagt en ekstra træningstur søndag d. 1 maj. Det er gratis at deltage i turen.
 
Få ledige pladser på Camino-foredrag d. 28. april i Odense

Ledige pladser til foredrag og indkøbsaften (20% rabat)

Vi har stadig nogle ledige pladser til vores Camino-foredrag med indkøbsaften (20% rabat) i Spejdersport i Odense (Rosengårdscentret) d. 28. april.
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld