Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Vandring med æsel

Sjov ferie for børn - vandring med æsel

Her er en aktiv ferie, som er sjov for hele familien! Sammen med et æsel vandrer I til næste overnatningssted, hvor æslet om natten går i en lille fold. Om morgenen er børnene med til at børste deres nye rejsekammerat og lægge gjord og sadeltasker på, og om aftenen kommer æslets ejer forbi med foder. Æslet er en meget tålmodig ledsager - ikke mindst over for de små, som kan komme op og ride, hvis de bliver trætte.
 
Turene er god tur for børn, der skal introduceres til vandring. Vælg mellem flg. ture:
Vi anbefaler, at denne tur bestilles i god tid, så vi kan reservere et æsel på den ønskede startdato.
Vandring ad The West Highland Way

Det skotske højland: The West Highland Way

West Highland Way er en klassiker for alle vandreglade og siden 1980 den første officielle vandrerute i Skotland. De i alt 154 km går fra Milngavie ved Glasgow gennem noget af Skotlands fineste natur til Fort William, som ligger ved Skotlands højeste bjerg ligger (Ben Nevis, 1345 m). Ruten veksler mellem søbred (Loch Lomond) og områder af vild natur, moser, skov og bjerglandskaber. Overalt møder man fåreflokke og der er mulighed for at besøge et whisky-destilleri undervejs, hvis man har lyst. Man kan vælge at tage en ekstra dag i Glasgow, Edinburgh eller højlandsbyen Fort Willian – eller opleve en af Skotlands spektakulære togstækninger.
 
Alle Vagabonds vandreture ad West Highland Way er inkl. kørsel af bagage. Du kan vælge mellem disse ture:
Turen går igennem landlige områder og overnatningsstederne har begrænset kapacitet. Vi anbefaler derfor, at du booker din tur i god tid.
 
Hvis du ønsker en lettere vandretur i Skotland kan du overveje en anden vandretur i Det skotske højland, Great Glen Way, som starter i Fort William og slutter i højlandsbyen Inverness.   
Amalfikysten

Amalfi – måske Europas smukkeste kyststrækning

For ikke så længe siden var eneste færdselsmulighed mellem byerne på Amalfikysten at vandre eller sejle. Et utal af stier fører gennem dejlig, uspoleret natur og gør Amalfikysten og Sorrentohalvøen til et ideelt vandreområde. Nogle bugter kan stadig kun nås til fods eller med båd. Fra stierne har man et væld af storslåede udsigter, f.eks. når man vandrer på den berømte ”Gudernes Sti” til Positano eller mellem de små romantiske byer Amalfi, Scala og Ravello. Der er mulighed for at sejle til øen Capri, opleve den udgravede romerske by Pompei eller besøge i Napoli og måske prøve en ægte napolitansk pizza før hjemrejsen.
 
Igen i år arrangerer Vagabond Tours fællesture med turleder på Amalfikysten, hvor du sammen med vores lokalkendte turleder oplever Amalfikystens perler og hemmeligheder. Vælg mellem flg. afgange:
Der er også mulighed for en vandreferie ”på egen hånd” (valgfri dato). Her følger du Vagabond Tours rutebeskrivelse og kort. Vælg mellem flg. ture:
Følg os på Facebook
 
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD PÅSKE!
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld