Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Hærvejen - en vandrerute i Danmark

Hærvejen – en vandrerute i Danmark

Vagabond Tours begyndte i 2007 at arrangere vandreture ad Hærvejen (fælleture) og i 2015 udviklede vi tre individuelle vandreture.
 
Hærvejen følger Jyllandshøjderyg fra nord til syd og er en gammel rute, der har eksisteret flere hundrede år. I gamle dage blev ruten benyttet af pilgrimme (bl.a. mod pilgrimsmålene Santiago og Rom) og jyske studedriver, som drev kvæg til markeder i Nordtyskland. I dag er Hærvejen en attraktiv og rekreativ vandrerute, som fører gennem varieret og smuk natur.
 
På alle ture bliver din store bagage kørt, mens du vandrer. Vælg mellem disse ture:
Vandreferie ved Englands Sydvestkyst

Vandreoplevelser på Englands Sydvestkyst

Sidste år udbød Vagabond Tours en ny vandretur på Englands sydvestkyst. Vi gentager turen i 2016.
 
For at opleve de flotteste vandreområder har vi undervejs base to forskellige steder – begge ved kysten. De første tre nætter bor vi i den charmerende by Weymouth, som ligger på kysten Jurassic Coast (UNESCO verdensarv) og herefter fire nætter i fiskerbyen Lynmouth (også kaldet lille Schweiz), som ligger i Exmoore Nationalpark. Byerne er perfekte udgangspunkter for de skønne vandreture, der venter os.
 
Vandreturene er let til moderate i sværhedsgrad og tures ledes af to Vagabond-turledere: En lokalkendt englænder og en dansk turleder.
Vandring i bjergkæden Pyrenæerne

Pyrenæerne – bjergkæden mellem Frankrig og Spanien

Bjergkæden Pyrenæerne danner en naturlig grænse mellem Frankrig og Spanien. Flere steder ses spor af istidens gletsjere, bl.a. ved de karakteristiske cirkusdale. Bjergene betragtes som et af de sidste større vilde områder i Europa. Plante- og dyrelivet er et kapitel for sig og omfatter bl.a. murmeldyr (marmot), gemser, stenbukke, gribbe og ørne.
 
I sommermånederne ses hyrder med deres (Pyrenæiske) hyrdehunde passe landbyens dyr - får, heste og køer, som græsser i bjergene. Hyrderne malker får og køer og fremstiller den skønne ost, som Pyrenæerne er berømt for. En vandretur i Pyrenæerne er en oplevelse for livet!
Alle tre ture er inkl. kørsel af bagage mellem overnatningsstederne.
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld