Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Europæisk klassisk vandrerute: Tour du Mont Blanc (TMB)

Europæisk klassisk vandrerute: Tour du Mont Blanc (TMB)

Kender du vandreturen rundt om Mont Blanc? Turen går gennem tre alpelande: Frankrig, Schweiz og Italien. Undervejs overnattes i bjerghytter og man kan få bagagen kørt mellem overnatningsstederne.
Bjergture som disse skal bestilles i god tid pga. begrænset antal sovepladser i hytterne. Er du i tvivl om sværhedsgraden kan du ringe til kontoret og få flere oplysninger om turene (tlf. 33 33 00 40). Turene er åben for tilmelding.
Fællestur i Cinque Terre i maj

Gå foråret i møde i Cinque Terre i Italien

Igen i år udbyder vi tre fællesture med dansk turleder i Cinque Terre. Disse vandreture rummer alt hvad man kan ønske sig! Her kan man nyde det hyggelig liv i de fem maleriske byer på klippesiden, vandre ad stier i baglandet med imponerede udsigter over kystlinjen, bade i Middelhavet og ikke mindst nyde det fantastisk gode køkken med fisk, skaldyr, den genovesiske pesto, hvidvin, den berømte desertvin Sciacchetrà og meget mere.
Se også de individuelle vandreferier i Cinque Terre:
På de individuelle ture kan du benytte lavpris-flyselskaber, som flyver direkte til Pisa fra både Billund og København.
Se datoer for alle vores dagsture i Danmark

Tag med på en dagsvandretur i Danmark

Også i år arrangerer vi dagsvandreture rundt om i Danmark i foråret og forsommeren. Turene foregår på søndage og helligdage. På turene vandrer man ca. 12-16 km. Turene ledes af en turleder fra Vagabond Tours og ofte vil der også deltage et par andre Vagabond Tours-medarbejdere. Det er gratis at deltage på turene (med undtagelse af turene til Æbelø), men tilmelding er nødvendig.
VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld