Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
En helt særlig ferieoplevelse på tømmerflåde

Idé til sommerferien: Tømmerflådefærd i Värmland

Gennem de sidste 10 år har mange, især børnefamilier, hver sommer fået en anderledes og uforglemmelig ferieoplevelse på tømmerflåde. I starter med at bygge jeres egen flåde af rafter og reb ved bredden af elven. Så skubber I flåde fra land og begynder eventyret ned ad den smukke Klarelv, hjulpet frem af en let medstrøm. Om natten slår I lejr enten helt for jer selv eller nær en campingplads.
 
Der kan normalt være 5-6 personer på en flåde, flere hvis man bygger en større flåde. Proviant, køkkenudstyr, telt, sovepose og liggeunderlag kan tilkøbes. Vælg tur:
Turen egner sig godt til børnefamilier, en venneflok og som ”herretur”. Du er velkommen til at kontakte kontoret for mere info. For at skåne miljøet er der en øvre grænse for antallet af flåder i elven ad gangen, så bestil helst i god tid.  
Fire pladser tilbage til Cinque Terre

Cinque Terre - 4 pladser tilbage!

Vi har 4 pladser tilbage på vores afgang til Cinque d. 4.-11. maj i delt dobbeltværelse. Turen er med dansk turleder, fly fra Danmark og ophold på et dejligt 3-stjernet hotel midt i Monterossos stemningfulde bydel! Læs mere her
Kombinér din vandretur med guidede meditationer

Kombinér en vandretur med guidede meditationer

På 3. år udbyder vi vandreture, som kombinerer lette vandreture med meditation. Turene foregår i attraktive vandreområder rundt om i Europa. Dagen begynder med en fælles guidet meditation på overnatningsstedet, før man tager på vandretur. Undervejs vil der være strækninger, hvor man går i stilhed og mediterer i naturen. Tilbage på overnatningsstedet er der atter en meditation inden aftensmaden. Deltagelse kræver ingen forkundskaber. Turen er opladning af både sind og krop i hyggeligt samvær. Turene ledes af to turledere - en meditationsunderviser og en vandreturleder.

Vind en vandretur på Hærvejen for 2 personer

Klik her for at deltage i vores konkurrence
 
Fik du deltaget i vores Facebook-konkurrence, hvor man kan vinde en vandretur på Hærvejen for 2 personer? Du kan nå det endnu – klik her for at deltage (man kan kun deltage én gang).
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld