Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Pilgrimsvandring ad Via Francigena
Vandring ad Via Francigena

VANDRING PÅ EGEN HÅND AD VIA FRANCIGENA TIL ROM

Den historiske pilgrimsrute er blevet genetableret som et attraktivt stisystem, som gør ruten til et værdigt vandre-alternativ til det berømte modstykke i Nordspanien, Camino de Santiago. Endemålet er selvfølgelig Peterskirken i Rom.
 
Ruten fører gennem blide toscanske bakker med spredte cypresser og gennem kendte vinområder. Man forlader Toscana og kommer ind i Lazio-regionen. Også her venter store vandre- og kulturoplevelser med bl.a. en perlerække af velbevarede middelalderbyer – flere af dem ligger på en bakketop omkranset af bymure.
 
Du kan vælge imellem tre forskellige ture:
Turene kan begynde alle dage og du har mulighed for få din bagage kørt. Der er gode flyforbindelse til Pisa eller Rom både fra København og Billund. Turene er åbne for tilmelding.
 
Ønsker du at vandre ad Via Francígena i en gruppe med dansk turleder kan du deltage på vores fællestur fra Lucca til Rom (få pladser).
Ses vi til feriemesse i Jylland denne weekend?

SES VI TIL FERIEMESSE I JYLLAND DENNE WEEKEND?

Der er feriemesse i Herning i den kommende weekend (d. 26.-28. februar). Vagabond Tours har en stand på messen og vi glæder os til at møde de besøgende og snakke om vandreture, udstyr og meget mere. I vores seneste nyhedsbrev havde der sneget sig en fejl ind i datoen. Det beklager vi.
 
Klik her for flere informationer om messen, åbningstider, hvornår vi holder foredrag og hvordan du får rabat på din entrébillet. 
Gratis Camino-foredrag

FOREDRAG OM PILGRIMSRUTEN TIL SANTIAGO

Vores næste Camino-foredrag er d. 8. marts i København. En Vagabond-turleder fortæller om højdepunkter fra ruten og viser billeder. Du kan stadig nå at tilmelde dig foredraget (få ledige pladser).
 
Vi har arrangeret en ekstra indkøbsaften hos Spejdersport i Odense. Denne aften får du 20% på udstyr i Spejdersport og hører foredrag om Caminoen. Datoen er d. 12. april.
 
Læs mere om foredragene her
 
Der er begrænset antal pladser og tilmelding er nødvendig.
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld