Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk
Ekstra afgang: Vejen til Rom, Via Francigena

EKSTRA AFGANG: VEJEN TIL ROM, VIA FRANCIGENA

Hver sensommer skifter Vagabond Tours kontorstolene ud med vandrestøvler og udvikler nye ture.
 
En af vores nye ture i 2016-programmet er Via Francigena – Pilgrimsvejen til Rom. Vi vandrer ad den gamle pilgrimsrute og overnatter i kendte byer som bl.a. Lucca, San Gimignano, Siena og Rom. Vores første afgang blev hurtigt udsolgt og vi er nu klar med en ekstra afgang. Turen er åben for tilmelding.
 
Pilgrimsvandring på Caminoen

OVERVEJER DU EN VANDRETUR PÅ CAMINOEN?

Camino: Individuelle ture
Vi anbefaler, at du er i god tid med at bestille din vandretur på Caminoen. 2016 er blevet udråbt til ekstraordinært jubelår i den katolske kirke og mange benytter dette år til en pilgrimsvandring. 
 
På vores hjemmeside foreslår vi pilgrimsruten opdelt i forskellige etaper. Husk, at hvis du ønsker at begynde eller slutte et andet sted end der, hvor vi foreslår, kan vi sagtens tilpasse din rute efter dine ønsker. På vores hjemmeside finder du nedenstående ruter, hvor du selv vælger din startdato.
Camino: Fælles vandreture
En stor del af vores fælles vandreture på Caminoen er allerede sikre afgange med få pladser! Vores fællesture inkluderer overnatning, morgenmad, kørsel af bagage, fly og dansk turleder. Flere af turene er ligeledes med halvpension.
Camino: Fælles bus- og vandreture
Vil du gerne opleve Caminoen på kortere og lettere vandreture kan du tage et kig på vores bus- og vandreture, hvor du oplever nogle af Caminoens højdepunkter på en 8-dages tur med overnatning på 3- og 4-stjernede hoteller med dansk turleder.
Camino-vandring

EKSTRAORDINÆRT JUBELÅR I 2016

Den 8. december 2015 begyndte et ekstraordinært jubelår i den katolske kirke. Året, som går fra 8. december 2015 til 20. november 2016, er blevet udnævt til barmhjertighedens jubelår. Jubelåret er et helligt år i den katolske kirke og dette år med mulighed for at få adlad og tilgivelse.
 
Gå igennem Den Hellige Dør i Rom og Santiago
Et jubelår indledes ved, at Paven åbner Den Hellige Dør i Peterskirken i Rom. Døren er åben i hele jubelåret og når man går igennem den forlades alle ens synder i den katolske tro. Døren er muret til, når det ikke er jubelår, som senest var i 2000 (ekstraordinært jubelår senest i 1983). 
 
Også Den Hellige Dør i katedralen i Santiago de Compostela vil være åbent frem til d. 20. november 2016. Det betyder, at pilgrimsvandrere også her har mulighed for at igennem døren.
 
Se åbningen af Den Hellige Dør i katedralen i Santiago de Compostela på katedralens Facebook-side her
Dato for vores næste gratis Camino-foredrag: 4. februar. Tilmeld dig her
Følg os på Facebook
 
 VI ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD WEEKEND! 
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld