Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

MAROKKO - VANDRING MELLEM ØRKEN OG HAV

Kender du vores ture til Marokko?
 
Hvis ikke, synes jeg, at du skal tage et kig på vores kameltrek mellem ørken og hav. Turen er en perfekt kombination af smukt og varieret landskab, moderate vandringer, 7-8 timer om dagen inkl. pauser (som kan rundes af med en dukkert i Atlanten) og vidunderlige solnedgange.
 
Vi har tre individuelle ture, hvor du selv bestemmer hvornår du vil afsted. Fælles for alle turene er, at du ledsages af et professionelt team af guide, kok og kamel/muldyrsførere på trekket. Alle turene starter og slutter i Marrakech.
 
Udsigtspunkt fra turen

"I KAMELERNES FODSPOR"

Turdeltager Helena Johannesen fra København, vandrede i juni i år turen i Marokko mellem ørken og hav og har skrevet en lille beretning fra sit eventyr. Her er et uddrag fra Helena til dig.
Turens første vandredag:
Vi kører gennem et smukt og varierende landskab. Mange steder domineres området af de karakteristiske argantræer. Her klatrer gederne i træer og nyder frugterne. Olien fra kernene bliver brugt til kosmetik samt i medicinal- og levnedsmiddelbranchen. 
 
Vi når Imessouane, kamelerne bliver pakket med telt, madrasser, mad og vores tasker. Eventyret starter. Efter en dejlig frokost begynder vandringen mod kysten. Vi vandrer ca. 4 timer og i pauserne dykker vi ned i Hassans magiske rygsæk med nødder og tørret frugt. 
 
Sidst på eftermiddagen når vi kysten, Amderdizin, hvor vi slår lejr. Et glas rødvin i solnedgangen gør stemningen fuldendt. Mohammed forkæler os med dejlige grøntsager og mørt kød.
 
Turens sidste vandredag:
Vi vandrer mest langs stranden. Vi ser en stor havskildpadde, som træt af dage har søgt sig op på land. Det bliver mange kilometer langs den brede sandstrand, inden vi når Sidi Kaouki, et surferparadis. Mohammed har tilberedt dejlig frokost, som vi nyder, inden turen går til Essaouira, en velbevaret smuk havneby. Det var vores sidste vandredag. 
I kamelernes fodspor med udsigt til Atlanterhavet

AMALFIKYSTEN - PÅ EGEN HÅND ELLER FÆLLESTUR

Amalfikysten er en ægte klassiker og allerede tidligt på året kan du være heldig med behagelige temperaturer til vandring i det smukke kystområde i Italien syd for Napoli. 
 
Vil du vandre på egen hånd?
Vælg mellem 5 dage eller 8 dage, hvor du overnatter på hoteller eller en kombination af hotel og agriturismo.
 
Vil du på fællestur med turleder? 
Vælg vores sommerafgang d. 23.-30. juli eller efterårstur d. 10.-17. september
Amalfikysten er en af verdens smukkeste kyststrækninger
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld