Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

TANKER OM MADEIRA - HVAD ER DINE TANKER?

Af turleder Inge-Lise Paulsen
 
Et brus af eksotiske blomster. Bananer i sirlige rækker. Oprindelig laurbærskov. Storslåede udsigter. Rislende levadaer, pastelfarvede huse, kulsort lava, bjergtoppe og brusende vandfald. 
 
Se dig omkring. Lad fødderne gøre arbejdet. Udsigt efter udsigt. Meget bedre bliver det ikke. Og så alligevel. For øen har meget andet at byde på, når vandringen er slut. Botaniske haver, hvalture, smukke gamle huse og et fantastisk marked med eksotisk frugt og fisk i Funchal. Og dejlig mad. Og drikke. Madeira-vin og poncha – en lille skarp til halsen.
 
Slut det hele af med middag på en restaurant med fado, sange knyttet til længsel (saudada). Selveste den portugisiske folkesjæl.
 
Hvad er dine tanker om Madeira? Følg os på Facebook og del dine tanker om Madeira...
 
Hvad er dine tanker om Madeira?

MADEIRA MED TURLEDER 13.- 20. FEBRUAR 2016

Tag med til Madeira når vi til februar gentager fællesturen til den grønne vulkanø. Madeira er en skøn vandredestination hele året. Med sit subtropiske klima er temperaturen stabil med milde vintre og luftige somre og en gennemsnitstemperatur på ca. 20 grader.
 
Øen har et omfattende net af vandingskanaler (levada) og langs disse er velholdte stier, som er populære til vandring. På bjergsiderne er der dyrkede terrasser med eksotiske frugter, grøntsager, vinmarker og ikke mindst blomster. Foruden en varierende natur er Madeira kendt for kurvefletning, som er en af de største industrier på øen, der produceres af øens piletræer. Læs mere
Restaurant-gade i Funchal

VANDRING PÅ EGEN HÅND MED VALGFRI STARTDATO

Vil du hellere selv vælge din startdato? Så kan du tage på vores individuelle vandretur på Madeira, hvor I kan tage af sted f.eks. to personer sammen lige når det passer jer. Læs mere

TAK FOR BESØGET I ØKSNEHALLEN - VI SES I HERNING

Vi havde nogle rigtig gode dage til Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen i forrige weekend. Vi er meget glade for, at så mange af jer havde lyst til at kigge forbi. Vi havde mange gode møder og rejsesnakke, som vi har taget med os hjem på kontoret.
 
Hvis du ikke havde mulighed for at møde os i Øksnehallen i København, er vi at finde på rejsemessen Ferie for Alle i Herning d. 26.-28. februar 2016.
Vi ses til feriemesse i Herning til februar
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld