Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

SES VI TIL REJSEMESSE I WEEKENDEN?

Hvad skal du i weekenden? Kig forbi Øksnehallen i København og bliv inspireret til din næste aktive ferie. Du kan stadig nå at få 50 % på din entre-billet, hvis du benytter nedenstående link og bestiller billetten online. På vores stand (nr. 130) får du en rabatkupon, som giver messe-rabat på køb af din næste aktive rejse.

KOM OG HØR VORES FOREDRAG (CA. 30 MIN)

Tømmerflåde og kano, lørdag kl. 13.25 i sal c, v/ Birgit og Anne
El Camino de Santiago, søndag kl. 14.05 i sal A, c/ David
Klik på billedet og få 50 % i rabat på din entré-billet hele weekenden

GRAN CANARIA MED TURLEDER 27. FEB.-5. MARTS 2016

Den kommende vinter gentager vi vandreturen til Gran Canaria. Øen har stabilt klima med forårs- og sommertemperaturer året rundt. På turen vandrer vi ad de ældgamle stier, Camino Reales, som øen har valgt at renovere og udbygge. Stierne udgør et imponerende net med centrum i Cruz de Tejeda og var oprindeligt den eneste måde at komme omkring på øens indre. På æselryg transporterede man her sukkerør, som blev anvendt til fremstilling af rom. 
 
Selv den kræsne vandrer vil imponeres over de fantastiske klippeformationer med klare udsigter til havet og over de tørre og vulkanske områder med små oaser, søer og grøn natur. Øen har store fredede naturområder.
 
Fællesturen er åben for tilmelding. Nedenfor kan du se et udpluk af billederne fra vores fællestur i februar i år. Læs mere
Vandring på Gran Canaria med turleder
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld