Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

Gratis Camino-foredrag i efteråret

Sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig vores gratis Camino-foredrag i efteråret. Foredragene finder sted på Café Globen i København og på Fairbar i Århus. Kom og bliv inspireret til en rejse på Caminoen. Første foredrag er onsdag d. 11. november på Café Globen i København. Læs mere om vores foredrag
Muslingeskallen er symbol på Caminoen

Mød os på rejsemesse i Øksnehallen d. 17.-18. oktober

Vi deltager i Rejsemessen for Kvalitetsrejser i Øksnehallen og er klar med messerabat, konkurrence, foredrag og en snak om vandring. Vi glæder os til at hilse på dig på stand nr. 130.
Bestil din entrébillet og kom ind til halv pris
Kom ind til halv pris:
Køb din entrébillet gennem os inden messen og kom ind til halv pris kr. 60 (normalpris kr. 120). Du skal købe din billet online inden messen for at få rabatten.
Klik her og køb din billet
 
Foredrag: 
Lørdag kl. 13:25 i sal C: En personlig rejseberetning fra en kanotur og en tømmerflådefærd
Søndag kl. 14:05 i sal A: En vandring på Camino de Santiago
 
Messerabat (også efter messen):
Gem din entrébillet! Hvis du har besøgt os på messen og bestiller din rejse i perioden 17.-21. oktober giver vi 10 % i rabat (dog maks. kr. 500). Hent din rabatkupon på vores stand (nr. 130). 
 
Konkurrence:
Deltag i vores konkurrence om en tømmerflådefærd for 2 voksne og 2 børn. Turen er på 5 dage og er inkl. basisudstyr og afvikles i sommeren 2016.
Læs om turen du kan vinde her
Køb din billet til halv pris

Meditation og vandring

Tag med på en tur hvor du både kan være aktiv og samtidig finde indre ro og balance. Vi gentager turen til Madeira, hvor vi bor på dejligt 4- og 5-stjernet hotel. På Caminoen vandrer vi til Santiago de Compostela og tager på dagstur til Finisterre. I efteråret 2016 går turen til Mallorca.
 
 
 
Mallorca: Dato i september/oktober 2016 på vej...
En stille stund undervejs på vandreturen
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld