Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

MEGET FÅ PLADSER PÅ VANDRETURE I SOMMERFERIEN

I Vagabond Tours oplever vi, at flere og flere gerne vil lave noget aktivt på ferien og være i naturen. Vi kan derfor melde udsolgt på næsten alle vores afgange med turleder i sommerferien. Vi har enkelte afgange med få ledige pladser – så skynd dig, hvis pladsen skal blive din!
Få pladser på vandreture i sommerferien

FERIE PÅ TØMMERFLÅDE

Ferie på egen tømmerflåde i Sverige
Gør som Birgit fra kontoret og hold ferie på din egen tømmerflåde med hele familien. Pak bilen og kør en tur til Sverige. I kan stadig nå at booke en tømmerflådefærd, men det er ved at være sidste udkald! I skrivende stund har vi endnu ledige startdatoer i juli måned. Kontakt os på kontoret og forhør om plads på vores tømmerflåde og kanoture. 

ØSTRIGSK KLASSIKER

Salzkammergut Rundvandring i Østrig
Vil du vandre på egen hånd, kan du stadig nå at booke en vandretur. Salzkammergut i Østrig har en moderat sværhedsgrad, du overnatter komfortabelt på gæstfrie pensionater eller hoteller, oplever den østrigske natur når den er allersmukkest og så er den overkommelig i pris (5 dage, pensionat kr. 2800 pr. person).

DAGSVANDRING PÅ LANGELAND 20. JULI MED TURLEDER

Så er vi klar med årets dagsvandring på Øhavsstien på Langeland. Datoen er mandag den 20. juli, hvor vi tager på en dejlig vandring langs Langelands kyst med udsigt til vand, strand og skov. David Grønbæk er turleder og vil guide jer rundt i den langelandske natur og nok også fortælle et par historier eller to. Læs om turen og tilmeld dig her
Dagsvandring på Øhavsstien på Langeland
Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig god sommer! Hvad enten I skal på en Vagabond Tours rejse eller en anden rejse, ønsker vi jer rigtig god tur med et ønske om en masse gode oplevelser i naturen. Mange hilsner fra os alle i Vagabond Tours.
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld