Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

ITALIEN OG VERDENS SMUKKESTE KYSTSTRÆKNING

Amalfikysten er en af verdens smukkeste kyststrækninger! Du vandrer ad gamle muldyrsstier langs kysten i ubeskrivelig smuk og afvekslende natur, gennem charmerende landsbyer og med afstikkere ind i landet.
Amalfikysten, 5 dage

Overnatning: Du overnatter i byerne Scala (3-stjernet hotel) og San Lazarro (charmerende agriturismo). Turene er med halvpension og der serveres morgenmad og et lækkert aftensmåltid på overnatningsstedet måske med frisk fisk og et glas limoncella.

Vandreture: Vandreturene bringer dig gennem de maleriske landsbyer Amalfi, Atrani og Positano. Du møder det autentiske landlige Italien, nyder vidunderlige havudsigter og vandrer ad "Gudernes Sti" i 600 meters højde. Du vandrer mellem 3 og 6 timer pr. dag. 

Om Amalfikysten: Den klipperige Sorrento-halvø med Amalfikysten skyder sig ud i havet mellem Salerno- og Napoli-bugterne. Amalfikystens naturskønhed og velbevarede byer har bragt området på UNESCOs verdensarvsliste. Naturen er dramatisk med kløfter, buer, afsatser og grotter. Indlejret blandt klipperne finder man maleriske landsbyer med kalkede huse og utallige terrasser med vinplanter, citron- og oliventræer, som forbindes af et net af brolagte muldyrsstier.

Vesuv, Pompeji og Herculaneum: På Sorrento-halvøen findes Vesuv, som er den eneste aktive vulkan på det europæiske fastland. For foden af vulkanen ligger de to udgravede romerske byer Pompeji og Herculaneum, der i år 79 blev dækket med et tykt lag aske fra vulkanen. På 8-dages turen har du en fridag til at besøge Pompeji eller vandre til Vesuvs kraterkant.

Øen Capri: 
Ud for Sorrento-halvøen ligger den romantiske klippeø Capri. Øen har et afvekslende terræn med et stisystem, som snor sig gennem snævre gader, små pladser, skjulte haver, og citron- og appelsinlunde, med hyppig udsigt over havet. På 8-dages turen er der afsat en dag til at sejle til Capri og vandre en tur. Mange kendte forfattere har fundet inspiration til deres værker på øen, heriblandt vores egen H.C. Andersen.

Napoli: Napoli er den tætteste lufthavn og det er oplagt at kombinere din tur med en nat i Napoli og opleve det kulturhistoriske centrum og nyde en ægte napolitansk pizza.
ITALIEN BYDER PÅ FLERE SKØNNE VANDREOMRÅDER...
Abruzzo | Cinque Terre | Dolomitterne Elba Gardasøen (rideferie) | Mont Blanc | Sabiner-bjergene | Umbrien (vandring med æsel)
Kort over vandreområder i Italien med Vagabond Tours

ÅRETS FØRSTE TRÆNINGSTUR SØNDAG D. 26. APRIL

Dagsvandring på Hærvejen
Søndag d. 26. april mødes vi til årets første træningstur. Turen på ca. 16 km går ad Hærvejen rundt om Bølling Sø ved Engesvang. Læs om træningsturen

Camino-foredrag i Århus
Lørdag d. 25. april afholder vi sæsonens sidste Camino-foredrag. Foredraget finder sted på Faibar i Århus kl. 10.30. Læs om foredraget

Det er gratis at deltage i træningsture og foredrag, men kræver tilmelding direkte til Vagabond Tours på booking@vagabondtours.dk
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld