Vandreture, pilgrimsture, kanoture, tømmerflådefærd, rideture og vandring med æsel
www.vagabondtours.dk

FAR OG SØN RUNDT OM MONT BLANC

Rejsefortælling, Asger: Det begyndte med, at jeg så Kilmanjaroo, da jeg var i Afrika. Jeg fik far med på idéen om en vandreferie, og vi var ikke i tvivl, da vi så turen rundt om Mont Blanc med Vagabond Tours. Jeg skulle flytte hjemmefra, så turen var en fin måde for os at have god tid sammen.
Far og søn rundt om Mont Blanc
Deltagere: Far Henrik og søn Asger

Det var spændende at komme frem til de små byer og få et indtryk af deres kultur. Om aftenen var det hyggeligt at slappe af med et glas vin og dele dagens oplevelser. Vi havde valgt at sove på sovesal (i stedet for dobbeltværelse), og vi var positivt overraskede over, hvor god standarden var.

Jeg kan ikke tænke mig noget mere afstressende end en vandreferie. Man står op, spiser sin morgenmad, pakker sit grej, og efter et par dage er man i en rytme, hvor der ikke eksisterer andet. Selv om vi mødte andre ude på ruten, havde vi en oplevelse af, at det var os to alene ude i den friske luft.

Vandring rundt om Mont Blanc
Ture til Mont Blanc:

MAESTRAZGO - ET UKENDT HJØRNE AF SPANIEN

Maestrazgo er en område, hvor du ikke bliver overrendt af turister
Autentisk vandreoplevelse: Bjergegnen Maestrazgo sydvest for Barcelona er et endnu ukendt område for mange vandrere. Her oplever du virkelig et afsides landskab med herlig natur, velsmagende mad og gode vandrestier. Området er en skøn kombination af overraskende små lokalsamfund og storslået natur, hvor du overnatter på små hoteller eller casa rurales, som er gamle huse, der er nyindrettede til at modtage gæster. 

Oplev Maestrazgo på egen hånd eller på en fællestur med turleder:
Vagabond Tours ®  |  Rejsegarantifonden nr. 1642  |  booking@vagabondtours.dk  |  Afmeld